woensdag 2 juli 2014

Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo

Vandaag heb ik weer een leuke review voor jullie over nog een Flormar product. 


Ik had mijn ogen al een tijdje op deze gouden hulsjes en nu kon ik ze dus eindelijk aan mijn collectie toevoegen. Deze 3 Deluxe Cashmere Lipstick Stylo spraken mij heel erg aan en ik besloot ze mee te nemen. Flormar belooft dat de lipstick zacht en voedend zijn, met bestanddelen als sheaboter en cacao. De lipstick horen niet in de lijntjes te trekken en moeten egaal worden aangebracht. Laten we kijken of dit zo is.


Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo
                           €6,95


             DC34 - DC36 - DC23


Dit is de natuurlijke kleur van mijn lippen. Vrij donker waardoor ik de wat lichtere nude kleurtjes meestal niet echt kan dragen. Laten we kijken naar de lip swatches.


Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo DC34 - Een echt licht roze barbie kleur, net iets te licht eigenlijk voor mijn lippen. Misschien met een mooie lipliner eronder die iets donkerder van kleur is, zou hij beter staan.


Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo DC36 - Een peachy nude kleurtje die eigenlijk meer naar mijn natuurlijke lipkleur neigt. Ik vind dit een erg mooie kleur zeker in combinatie met NYX Buttergloss Crème Brulee. 


Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo DC23 - Een mooie koraal maar toch een beetje oud roze kleur. Dit is toch wel mijn favoriete kleur van de 3.

De lipsticks zijn super zacht en smeren goed. Ze trekken niet in de lijntjes, das Flormar komt na wat ze beloven.

Deze prachtige lipsticks kun je kopen bij Flormar in Amsterdam voor €6,95. Ik hoop dat ze snel gaan uitbreiden want ik woon helaas niet om de hoek bij Amsterdam.
 Dus ga jij een leuk dagje uit, raad ik je zeker aan om even langs Flormar te gaan!

Wat is jouw favoriete Flormar lipstick?5 opmerkingen:

 1. Hele mooie kleuren, vooral de laatste <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pretty, ik heb 34 al, ga vandaag weer kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleuren! Ik kan geen keuze maken welke ik nu het mooiste vind ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Flormar heeft zulke prachtige producten! Vooral 23 vind ik mooi, hele aparte kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleuren, vind vooral de laatste kleur echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥