vrijdag 4 juli 2014

Flormar Pretty Compact Blush-On


Vaak als ik ergens heen moet en ik neem mijn make-up spullen mee, probeer ik zo min mogelijk mee te nemen. Ik probeer wel altijd alles mee te nemen, maar ik vind niks verschrikkelijker dan al die verpakkingen en een overvolle make-up tas. Daarom probeer ik zo vaak mogelijk te kijken naar palettes of producten die zo verpakt zitten dat het een alles in 1 is. 

Daarom review ik vandaag nog een Flormar product voor jullie, Pretty Compact Blush-On Duo Pink&Bronze.Het handige aan zo'n verpakking is dat je een blush en bronzer bij je hebt. Dit soort producten stop ik altijd het liefst in mijn make-up tasje. Ennn... Roze, dat vind elk meisje wel leuk!Een matte bronzer, daar zijn we allemaal naar op zoek.. Vaak met bronzers heb ik het probleem dat hij te oranje uitslaat en gebruik een bronzer meer en deels om te contouren. Deze bronzer is gelukkig mat. En ziet er vrij neutraal uit en paar tinten donkerder dan mijn eigen huidskleur. De blush is zacht oud-roze met super kleine shimmers. Vaak kies ik zelf voor zo'n kleur omdat ik het er voor mezelf natuurlijker uit vind zien. Dit zijn de swatches. Ze swatchen erg fijn, goed gepigmenteerd en zijn super zacht. De bronzer lijkt hier op de foto een beetje oranje, maar zodra ik er mee ga contouren zie je daar niks van. Het geeft een natuurlijk effect. De blush, ja perfect gewoon.. Ook voor deze geldt dat hij erg natuurlijk zit op de wangen. 


Ik ben erg tevreden over dit product! En hoe handig is het om een blush&bronzer in 1 te hebben?! 

Ik kocht dit product bij Flormar in Amsterdam voor €3,50.

Wat is jouw favoriete duo blush&bronzer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥