maandag 7 juli 2014

NYX Butter Glosses


Toen ik vorig weekend in Amsterdam liep, vielen mijn ogen rechtstreeks de Douglas binnen. Daar stond NYX! Bij mij in de buurt heeft Douglas geen stand van NYX. Dus hier moest en zou ik even naar kijken. Er waren best al veel dingentjes leeg. Zo wou ik ook graag de blush in de kleur Taupe. Maar helaas! Toen zag ik deze Butter Glosses. Normaal gesproken zou ik doorlopen als ik een gloss zie maar omdat er al zoveel goede reviews over zijn moest ik het toch maar eens een kans geven.


Ik heb gekozen voor 3 verschillende kleurtjes (links naar rechts): Éclair, Crème Brulee en Peaches and Cream.

                       Swatches
Éclair: licht roze kleur met paarse ondertoon.
Crème Brulee: nude kleur, peachy.
Peaches and Cream: hard candy roze kleur.


Natuurlijk heb ik voor jullie ook lipswatches gemaakt. Hierbij draag ik alleen de gloss zonder lipliner of lipstick eronder.


Hier draag ik Éclair, het kleurt mijn lippen wel maar niet heftig. Het zorgt wel voor een mooie glans.


Hier draag ik Crème Brulee. Nude kleurtjes skip ik meestal omdat het me vaak niet staat bij mijn huidskleur. Maar deze vind ik zelf erg mooi staan, zeker met de Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo in de kleur DC36.


Hier draag ik Peaches and Cream. Die toch Crème Brulee een beetje van de troon heeft geslagen. Ik heb deze de afgelopen dagen in mijn tas gehad en ik merk toch wel dat ik hem vaak op doe. 

Voor iemand die totaal niet van glosses houdt, ben ik erg tevreden over deze Butter Glosses van NYX

De pigmentatie is super voor een gloss, zijn niet plakkerig, alles word mooi en egaal verdeelt & ze blijven super lang zitten!

Deze glosses kun je kopen voor €6,99 bij sommige filialen van Douglas & via de online shop van Douglas:

Wat is jouw favoriete Butter Gloss?

Liefs!

4 opmerkingen:

  1. Peaches & Cream vind ik erg mooi, schattig kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zien er mooi uit! Ik herken het trouwens, taupe wil ik ook al heel lang haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze lijken me heel fijn! Wil ze ook al een hele tijd proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥