donderdag 3 juli 2014

W7 In The Nude Palette


Vele van jullie zijn al bekend met het W7 In The Buff Palette. Vandaag laat ik jullie de nieuwe W7 In The Nude Palette zien. 


Ze zeggen dat dit een dupe is voor het Urban Decay Naked 3 Palette, deze heb ik niet dus ik ga hem gewoon normaal reviewen voor jullie. 


De verpakking vind ik zelf ideaal. Een mooie rose gold verpakking met de gouden titel. Het zit in een tinnen doosje en alles staat op de achterkant vermeld. Net als het In The Buff Palette heeft deze ook voor elke oogschaduw een naam.


Dit palette is gebaseerd op nude kleurtjes. Nee, nude hoeft niet perse bruintinten te zijn. Dit palette heeft 12 prachtige rose/paarse tinten, die ook neutraal zijn. Er zitten hier 3 matte kleurtjes in en de rest heeft een satin finish.


In dit palette krijg je ook een dubbelzijdig kwastje, aan de ene kant een sponsapplicator en aan de andere kant een kleine blendingkwast.  

De oogschaduws van links naar rechts:
Latte, Angel, Venice, Marilyn, Copper Pot, Sun Kissed, Alice, Bad Manners, Coffee Cup, Mud Slide, Tokyo & Fashionista.

Laten we gaan kijken naar de swatches:


Latte is een matte kleur en kan mooi gebruikt worden als highlighter. Angel is een zacht roze baby kleur die wat shimmers bevat. Venice is een oud roze/peachy kleur die dezelfde finish heeft als Angel. Marilyn is een matte kleur en kan mooi gebruikt worden in de arcadeboog.


Copper Pot is een mooie shimmery berry roze. Sun Kissed is een koper kleur die ook best shimmery is. Alice is weer een matte kleur, de perfecte kleur voor in de arcadeboog. Bad Manners heeft een erg zachte en subtiele finish die naar een oud roze kleur neigt.


Coffee Cup is een mooie cranberry kleur met een satin finish. Mud Slide is een paarse/taupe kleur. Tokyo is een paarse lavendel kleur die eigenlijk meer naar de matte kant neigt. Fashionista is een donker paarse kleur met roze/roze shimmers.

De oogschaduw zijn aardig gepigmenteerd maar hebben wel last van fall out. Maar net als dat ik erg tevreden was over het In The Buff Palette, ben ik ook super tevreden over het In The Nude Palette. 

Dit palette heb ik besteld bij boozyshop en kostte €7,95.

De link:

Mijn favoriet van de 2 is toch wel In The Nude! Wat is jouw favoriet?

Liefs!

1 opmerking:

  1. Deze blijft zo mooi, hoe vaak ik hem ook zo! Ik ben het met je eens dat In the Nude het leukst is, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥