maandag 25 augustus 2014

Flormar Quartet Eye Shadow


Hi, kennen jullie mij nog? Het is even een tijdje geleden dat ik mijn laatste artikel postte, maar.. Tromgeroffel! Ik ga me weer volledig focussen op het bloggen! 

Dus vanaf nu zullen jullie weer regelmatig artikels voorbij zien komen!

Ik begin weer met een review omdat ik dat erg leuk vind om te doen. Ik heb besloten om vanaf nu ook een eindcijfer te geven over een product. Hiermee laat ik weten of ik een product goed vind of juist niet. 

Tot slot wil ik nog laten weten, dat ik het heel erg waardeer dat jullie mij (Beauty&Style) zijn blijven volgen! 

Laat ik maar beginnen met de review die ik vandaag voor jullie heb.Deze 2 Flormar Quartet Eye Shadow nam ik een tijdje terug mee van mijn dagje in Amsterdam. Sindsdien hebben ze eigenlijk alleen maar tussen mijn stash gelegen, and o man.. Silly me! Dit doe ik geen 2e keer meer. Ik was even vergeten hoe mooi deze quartet oogschaduws waren. De eerst heet 402 Pink Flamingos en het quartet met de bruine tinten heet 401 Copper Dreams.

Kijk maar mee.Het zijn kleine mat zwarte doosjes met 4 oogschaduws, er zit een klein spiegeltje in en een dubbelzijdig sponsapplicatortje. Met deze 4 kleuren kan je een complete ooglook creëren. Op de achterkant staat alles netjes vermeld, denk hierbij aan de naam, het gewicht maar nog belangrijker de ingrediënten.

Swatching time!

402 Pink Flamingos401 Copper Dreams Dit is de reden waarom ik deze leuke budget oogschaduw quartets meenam.
De pigmentatie is ook super goed, ze swatchen erg fijn en korrelen niet.

Mijn cijfer voor deze Flormar Quartet Eye Shadows: 8/10.

Ik ben erg tevreden hierover!

Heb jij een favoriete eyeshadow quartet? Let me know! 

Bedankt voor het lezen!

Liefs xo,
Ashley (Beauty&Style)

8 opmerkingen:

 1. Leuk meissie! Heb zelf ook een aantal oogschaduws van de Flormar, ben inderdaad ook tevreden erover, helemaal voor die prijzen!

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel babe! Ja, nu vind ik het zo jammer dat Flormar zo ver weg zit :|

   Verwijderen
 2. Super leuk schattie dat je weer gaat bloggen!! You go girl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtige kleuren ! En de pigmentatie ziet er ook goed uit ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren! Toen ik de eerste keer in de flormar kwam wist ik niet wat ik moest meenemen. Maar nu wel!! Echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beiden zien er heel mooi uit, vooral de bruintinten! X

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥