zaterdag 30 augustus 2014

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Je kent het wel even snel naar de drogisterij voor een paar spulletjes.. Helaas stop ik altijd bij de make-up schappen om te kijken of er nog iets leuks & nieuws tussen ligt.

 Na een tijdje neuzen vond ik deze nieuwe Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencils.Ondanks de lange titel van deze lip pencils zijn ze eigenlijk vrij klein. Er zijn in totaal 9 kleuren overigens allemaal vrij mat met een velvet finish en ik besloot er 3 mee te nemen. 


Ik koos voor 3 totaal verschillende kleuren. Een nude kleur, een rode kleur en een aubergine kleur. Het idee achter deze lip pencils zijn net als de jumbo pencils van allerlei andere merken, je kan ze gebruiken als lipstick.


             630 - Nude Perfection
Normaal gesproken kies ik niet snel voor een nude kleurtje.. Ik heb namelijk al vaak genoeg een nude lipstick meegenomen met de reden dat ik dacht dat hij me wel goed zou staan omdat andere bloggers er fan van waren. Maar helaas, mijn eigen lippen zijn vrij donker van kleur en het gaat er vaak raar en lelijk uitzien. Na een kleine swatch in de winkel te hebben gemaakt was ik er vrij zeker van dat dit misschien toch wel DE perfecte nude kleur voor mij kon zijn.


               510 - Red Essential
Een mooie rode matte kleur, dat kan altijd wel. Ik ben er achter gekomen dat rood en paars mij het beste staat qua lipstick. 


                110 - Pink So Chic
Ondanks dat deze lipstick de naam heeft van roze, is hij toch niet zo roze. Dit is meer een aubergine/paarse kleur.

Tijd om te swatchen.


De pigmentatie is in ieder geval, WAUW!
Ik heb ook lip swatches gemaakt. 

     Ik geef dit product als cijfer: 9/10.
Als ze iets groter waren en je ze niet zelf hoefde te slijpen hadden ze zeker een 10 gekregen!
Ik ben zeer te spreken hierover en ik raad ze zeker aan.

Deze Color Drama Intense Velvet Lip Pencils zijn vanaf nu te koop bij o.a DA, Kruidvat en Etos voor €6,99 per stuk.

Bedankt voor het lezen!

Liefs xo.


3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke potloodjes, super goed gepigmenteerd! En eigenlijk niet eens zo duur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he?! Ik ben er ook echt over te spreken! Zeker nu ik eindelijk de perfecte nude voor mezelf heb gevonden! ^^

   Verwijderen
 2. Deze zien er goed uit! Pink So Chic is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥