zaterdag 30 augustus 2014

Spam je blog!


Hi beauty's! Er zijn steeds meer blogs te ontdekken, dat ik sommige nog geen eens ken. 
Vandaag zal dat anders zijn! 
Ik zou het erg leuk vinden als je in de reacties iets over je blog kunt vertellen en een linkje achterlaat. Zo kan ik, maar ook andere beauty's een kijkje nemen!

Dus ik zou zeggen: SPAM JE BLOG!!

Heb je een YouTube kanaal?
Ook hier mogen jullie een linkje van achter laten! 

Fijn weekend!
Liefs xo


9 opmerkingen:

 1. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Vanessa en woon in België. Mijn blog gaat over beauty en lifestyle. Vandaag review ik twee heerlijke geurkaarsen en deel ik een kortingscode! Kom je eens een kijkje nemen? www.vanessablogt.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat we mogen spammen. Ik ben Farah ik ben sinds een paar dagen begonnen met bloggen. Ik blog vooral over beauty maar ook tags, fashion en lifestyle. Dus als jullie het leuk vinden neem dan een kijkje op www.beautybyfaar.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk!
  Ik ben Natasja en ik blog dagelijks op www.beautyflamenatasja.nl over beauty, lifestyle en personal.
  Daarnaast kun je elke woensdag en zaterdag een filmpje vinden op mijn youtube kanaal: www

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi! Mijn naam is Sophie en dit is mijn blog: http://www.fashionlifestyleblog.nl/
  Ik ben opzoek naar andere bloggers die graag een gastartikel op mijn blog willen schrijvne. Neem eens een kijkje en stuur me een mailtje! X sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk ik ben Annette van Ann Ages Gracefully. Mijn blog vind je onder http://annagesgracefully.com Ik ben een 40+ er die blogt over beauty, fashion & lifestyle.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat we dit mogen doen :) Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer! Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij bloggen samen met zijn 2en. Wij bloggen over beauty, lifestyle, food, boys en nog veel meer met een persoonlijke touch!

  Neem je een kijkje?

  http://www.thebeautyboulevard.nl

  Mijn bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/12710349

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat we mogen spammen!

  Ik blog anoniem op www.diysforyouandme.weebly.com, een blog boordevol creativiteit, tips, tag's, favorieten, inspiratie en nog veel meer! Na een bezoekje op mijn blog ben je helemaal happy en zit je natuurlijk vol met de leukste ideeën, zodat je daarna zelf aan de slag kan!
  Ik zal het leuk vinden als je er een kijkje komt nemen!

  Liefs ♥

  site: www.diysforyouandme.weebly.com
  bloglovin': www.bloglovin.com/blog/12258899

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi! Wat leuk om te spammen!

  Ik ben net begonnen met mijn blog www.bylobke.blogspot.com :) ik blog over beauty, lifestyle, fashion, mijn werk, mijn opleiding en alles wat ik hieraan zo leuk vind!

  Liefs! ❤️

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥