dinsdag 2 september 2014

Catrice LE Metallure Lipsticks


De Metallure Limited Edition van Catrice ligt al een tijdje in de winkels, maar nu had ik eindelijk de kans om een paar producten van deze prachtige lijn te kopen! Mijn ogen vielen als eerste op deze prachtige hulzen. Ik nam 2 lipsticks mee uit de LE-lijn. De huls alleen al, wauw! Deze rose gold verpakking mogen ze van mij er permanent ingooien! Het voelt en ziet er luxer uit, maar nog belangrijker kunnen de lipsticks zelf tippen aan de verpakking? 


Ik koos voor de kleuren: (links) Alluring Pink & (rechts) Alluring Red. Normaal zou ik niet snel een felroze lipstick meenemen maar deze zag er zo mooi uit, ja ze gingen mee naar huis!


Wauw, prachtige swatches! Super zacht en brengen makkelijk aan! Ik heb ook lip swatches gemaakt!

                      Alluring Pink

                      Alluring Red


Deze lipsticks zijn echt prachtig. De hulzen, géén woorden voor. De pigmentatie is echt super! En dat voor een budget merk?!

Deze prachtige lipsticks krijgen van mij als cijfer: 10/10!

Ik hoop dat deze LE Metallure lijn van Catrice nog te koop is in de winkel, deze lipsticks kostte €3,99 per stuk!

Als je ze nog ziet, ik raad ze zeker aan!

Bedankt voor het lezen,
Liefs xo.

3 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥