zaterdag 6 september 2014

The Balm Shady Lady Mono Eyeshadows


Nadat ik een kleine bestelling plaatste bij The MakeUp Spot, keek ik nog even tussen de Lovely Deals. Hier staan dingen tussen die afgeprijsd zijn. Er zitten ontzettend leuke koopjes tussen, zo ook deze mono oogschaduws van The Balm.

Ik had nog nooit eerder iets van The Balm maar ik zag altijd wel bij beauty guru's & bloggers producten voorbij komen van dit unieke merk. En nu had ik dus een leuke kans om voor een prikkie deze oogschaduws te proberen. Kijk je mee?De verpakking is van hard karton en het sluit magnetisch. Er zit een leuk luipaard printje op. Helaas kan je aan de buitenkant niet zien wat voor kleur het is. Op de achterkant staat wel de naam van de oogschaduw vermeldt en alle ingrediënten. Er zit ook een klein spiegeltje in. 

Ik koos voor 2 kleuren: Racy Kacy en All About Alex.


De swatches op de site zagen er mooi uit en ik koos daarom voor deze mooie kleur, Racy Kacy! Dit is een warme donkerbruine kastanje oogschaduw en heeft een satin tot shimmery finish.


Ookk koos ik voor dit prachtige kleurtje, All About Alex. Dit is een olijf/taupe kleur, deze oogschaduw heeft dezelfde finish. Ik laat nog een close-up zien van de oogschaduws en natuurlijk swatches!

                     Racy Kacy


                   All About Alex


Wauw, prachtige kleuren en wat een pigmentatie zeg! Deze kleurtjes zullen perfect zijn voor de herfst. 

Wat ben ik blij dat ik iets leuks van The Balm heb kunnen scoren in de sale! Als jij ook graag iets wilt proberen zou ik zeker een kijken nemen:

http://www.themakeupspot.nl/index.php?route=product/search&filter_name=The%20balm&page=2


Ik geef dit product als cijfer: 8/10. 
Ondanks dat het prachtige kleuren zijn, vind ik het minder prettig dat ik aan de buitenkant de kleur niet kan zien. Waarschijnlijk ga ik ze depotten en in mijn Z-Palette doen. 

Heb jij producten van The Balm? En wat is absoluut een aanrader? Let me know!

Bedankt voor het lezen,

Liefs xo.


5 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥