donderdag 23 oktober 2014

Thursday Inspiration Day

Hij is er weer! Thursday Inspiration Day, vanaf nu laat ik je elke donderdag weer een paar quotes zien. Elke week zal anders zijn!


Deze week gaat het over muziek. Ik merk dat er de laatste tijd steeds meer artiesten bij komen en dat veel nummers ook steeds betere teksten bevatten. 


Ik kan me de laatste tijd goed in muziek vinden omdat het vaak teksten bevat, die mijn gevoel omschrijven. Je kent het wel, soms voel je je een beetje in een dipje en is het erg moeilijk om het uit te leggen. Dan hoor je ineens een liedje op de radio/afspeellijst die jouw gevoel precies omschrijft. Tenminste zo voelt dat bij mij haha of het zit tussen mijn oren. 


Waar luister jij naar als je happy/down bent? Let me know!

Liefs & een fijne dag!
XO


Bron foto's: Google.

PS: Doe jij al mee met de Instagram winactie? Kijk dan naar mijn vorige artikel wat je moet doen en volg @beautyenstyle!


3 opmerkingen:

 1. Ik luister echt nooit 'zielige, langzame nummers'. Ik ben erg van de r&b en hiphop enzo. Zeker wanneer ik verdrietig ben moet ik juist een blij lied op zetten.
  Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! XO
  http://www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik luister of juist naar hele zielige nummers, of echt van die harde nummers, like paramore enzo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke tekstjes! Als ik down ben Love Me Harder van Ariana Grande en als ik happy ben is het Black Widow van Iggi

  Liefs Emke

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥