zondag 15 februari 2015

De Make-up Confidential Tag

Ik vond het weer eens leuk om een tag te doen! Ik ging op zoek en ik kwam deze leuke tag tegen bij meerdere bloggers zoals o.a. bij Beautylab en bij de meiden van Happilyeverafterx. Soo, let's get started!Wat is het duurtste dat je ooit kocht? Wat is je grootste miskoop? En wat ligt er al eeuwen te verstoffen in je stash? Ik laat het allemaal zien in deze Make-up Confidential Tag!1. Wat is het oudste item uit je stash?
De oudste items zijn deze 2 lipsticks, 1 ooit zelf gekocht en de ander stiekem uit mijn moeders make-up laadje geleend.. Whoeps, sorry moekie I've found it! Ik kan me het moment niet meer herinneren dat ik de Bourjois lipstick kocht. De L'Oréal lipstick kan ik in ieder geval niet eens meer vinden op Google dus die zal ook wel een aantal jaar oud zijn. Ik weet dat deze lipsticks waarschijnlijk al een tijdje niet meer goed zijn, maar ze hebben een soort van emotionele waarde haha..2. Wat is het nieuwste item in je stash?
De nieuwste producten kocht ik vorige week. Ik kocht 2 MAC producten, een Mineralize Skinfinish Naturel in de kleur Medium en een Mineralize Blush in de kleur Love Thing.


3. Wat is het duurste item in je stash?
Ik zal waarschijnlijk nog wel duurdere dingen hebben, net zoals de 2 MAC producten hierboven die ook een prijskaartje hebben maar dit is in ieder geval de duurste mascara die ik ooit kocht. Maar hij is het geld zeker weten waard!


4. Wat is het goedkoopste item dat je het meest gebruikt?
De goedkoopste en die al jaren mijn favoriet zijn, zijn deze 2 wenkbrauw producten van Catrice. Ik gebruik ze in combinatie met elkaar en tot nu toe ben ik nog geen ander beter product voor mijn wenkbrauwen tegen gekomen.5. Wat is jouw beste koopje?
Dat was denk ik toch wel deze LE uit de kerst collectie van Benefit. Alles wat je in principe nodig hebt voor een look. De prijs weet ik helaas niet meer.


6. Wat is je grootste geld verspilling?
Ik durf het haast niet te zeggen, maar dat zijn deze 2 LE van MAC. Ze kostte toen rond de 38euro per stuk en ik moest en zou ze hebben. Maar eerlijk gezegt gebruik ik ze totaal niet omdat de pigmentatie gewoon ruk is, om het maar even zo te zeggen.. Het is enorm zonde voor dat geld! Deze hadden ook nog bij mijn duurste items kunnen staan.7. Welk product heb je gekocht maar ben je vergeten?
Dat is denk ik dit palette van Sleek, Au Naturel palette. Er is niks mis mee, maar ik gebruik hem eigenlijk niet omdat ik al zoveel nude palettes heb.8. Welk product is zijn geld waard voor de kwaliteit?
Als eerste een budget, het W7 In The Nude palette. Pigmentatie is super en hij kost maar rond de 8euro. Dan een wat duurder palette, van Sigma het Warm Neutrals palette die rond de 35euro kost.


9. Favoriete producten van het moment.
De poeder van MAC die ik laatst kocht, Soft & Gentle is en blijft mijn favoriete highlighter en 2 blushes van Sigma die bij het Enlight collectie zaten in de kleuren Mellow (bronzer) en Serene (blush).  

Dit waren alle vragen van De Make-up Confidential Tag. Ga jij de Tag overnemen? En heb je nog leuke suggesties over wat voor artikelen of tags je zou willen zien? Let me know!

Liefs, Ashley. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥