donderdag 19 februari 2015

Inspiratie | Fashion Trends Lente - Zomer 2015

Trends, ze veranderen steeds als je met je ogen knippert. Het ene moment is het ín en het andere moment zó 2014. Kijk jij mee wat de trends aankomende tijd zijn?
 

Trends Spring-Summer 2015

 
 

Ik probeer me de laatste tijd steeds meer te verdiepen in fashion, wat ik soms nog best wel lastig vind. Vaak draag ik wat ik comfortabel vind zitten en 9 van de 10 keer draag ik zwart. Of ik perse mee loop met de laatste mode trends? Ik denk dat het 50/50 is. Ik ben iemand met een maatje meer en ik vind gewoon zelf dat sommige dingen mij totaal niet staan vanwege mijn figuur.
Dus ik ging een beetje research doen, en zo kwam ik achter de trends van lente - zomer 2015.

1. Chiffon, dit zie je tegenwoordig heel veel. Laatst kocht ik ook een zwart jasje van dit soort stof. Dit zou het nieuwe katoen moeten zijn.

2. Floral, printjes zijn helemaal in. En wat is nou niet leuker dan een leuk bloementjes print. Toevallig is dit ook een croptop, ook vast wel een trend van de zomer.

3. Cut-out, het maakt niet uit of het een blousje is of een shirtje, zodra er maar stukken uit gesneden zijn is het perfect. Net zoals hier, open-shoulders.

4. Franjes, hier en daar, overal! Ze waren afgelopen zomer al in en ook deze zomer komen ze weer terug. Of je nou franjes aan je leuke oversized vestje hebt of aan je tasje, je kunt er niet omheen.

5. Goudkleurige sieraden, naar mijn idee gaat dit nooit uit de mode. Of je nou een simpel sieraad draagt of een grote statement.

6. Shoes, plateau sandalen zijn helemaal hot de aankomende periode, ook een paar All Stars kunnen niet in jouw kast ontbreken.

7. De jaren 70', oude spijkerjasjes, high waisted jeans maar vooral ronde zonnebrillen kun je deze lente niet missen.

8. Denim, het afgelopen jaar was het een rollercoaster wat jeans betreft en allerlei soorten kleuren zag je voorbij komen, maar vooral de gebleekte en hele donkere denims zul je voorbij zien komen.

Er zijn natuurlijk nog veel meer trends maar vandaag nam ik deze onder de loep. Veel kleur en je haar & make-up lekker natuurlijk is deze lente-zomer hót!

Heb jij nog een paar laatste trends? Deel ze dan in de comments!

Liefs, Ashley.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥