dinsdag 10 februari 2015

Review | Mijn eerste MAC Blush!

Ik stond in de Douglas bij de MAC counter en ik voelde me net een kind in candyland! Ik kocht mijn eerste MAC Blush. Wil jij weten wat ik ervan vind? If it's worth the money?
Ik stond in de winkel, alle mooie producten te bewonderen. Oogschaduw hier, lipstickje daar.. Wat swatches maken, je kent het wel! Maar nu zat ik er dus echt over na te denken om eens een blush te kopen.. Maar welke?! Want ja, ik had nog nooit een blush van MAC gekocht, welke zou mij dan 'goed' staan en qua prijs heb ik dat er voor over?


Ik koos dus voor een Mineralize Blush genaamd, Love Thing. Ik hou enorm van matte blushes maar mineralize trekt mij dan ook wel weer aan. Het geeft je namelijk naar mijn idee, een betere finishing touch. Gewoon een gezonde glow op je wangen, niet te overdreven natuurlijk. Oh en by the way, de nieuwe verpakkingen, ja ze zijn er al een tijdje.. Maar ik heb alleen nog maar 'oude' verpakkingen. Zoals de oude vertrouwde Soft and Gentle bijvoorbeeld.


Hier dus Love Thing, een warme oud-roze kleur. Ik zelf houdt altijd wel van dit soort kleuren. Alleen de verpakking.. Hmm, ik denk dat ik gewoon erg gewend ben aan de oudere verpakkingen haha..


Ja, als ik hier naar kijk word ik hier zeker weten wel blij van!! Zeker qua pigmentatie zoals je kunt zien, dus wel met een lichte hand werken!


Hier een simpele look met Love Thing op mijn wangen! Me likie! Ik kocht deze blush bij de Douglas voor 24,50EURO, best prijzig.. Maar zeker weten je geld wel waard! Ik zal zeker niet elke week een nieuwe blush van MAC gaan kopen, maar dit was gewoon puur een klein cadeautje voor mezelf! =) Dat mag natuurlijk zo, nu en dan wel eens..Heb jij MAC blushes? Wat is jouw favoriet(en)? Let me know!

Liefs, Ashley.
7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige blush! Mijn favoriet is Margin, een bronzy met shimmer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, die ken ik nog niet haha! Ga snel maar eens even kijken =)

   Verwijderen
 2. Ik heb nog steeds geen MAC blushes, maar ze lijken me wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik zat al zo lang te twijfelen welke ik dan zou moeten nemen.. Maar ben hier zeer tevreden over, zeker weten je geld waard!

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥