zaterdag 7 februari 2015

Persevent Benefit + dagje shoppen in Amsterdam

Ik werd uitgenodigt voor het Benefit persevent, wat overigens mijn eerste event was. Ik ontmoette 5 andere bloggers voor het eerst en ging gezellig shoppen in Amsterdam! Benieuwd naar hoe mijn dag was en mijn aankoopjes? Ik was enorm verrast toen ik een tijdje geleden een uitnodiging kreeg van Benefit, om naar een persevent te komen op woensdag 4 februari in Amsterdam, waar zij een nieuw product zouden aankondigen! Ik sprak af om samen met Priscilla, Melissa, Esmee, Esther & Elise te gaan. Ik volgde ze allemaal al een lange tijd via social media maar nog ik had deze meiden nog nooit in het echt ontmoet. Ik vond dit best wel spannend, nou kon ik dan ook eindelijk echt personen achter de mooie selfie's en andere prachtige foto's plaatsen.

Ik sprak af met Melissa om met de auto te gaan. Onderweg maakte we een kleine stop om Esther & Elise op te pikken. Priscilla en Esmee zouden wij bij Centraal Station ontmoeten. 

Éénmaal aangekomen in Amsterdam zelf moesten we natuurlijk even een selfie maken bij de Dam.


And now, let the journey begin..
Als eerst gingen we natuurlijk de Douglas in om de mooie MAC spulletjes te bewonderen en wie weet kopen. Ik liep ook nog even naar de NYX schappen, maar helaas ook Blush in de kleur Taupe was hier uitverkocht. Natuurlijk liepen we allemaal met een gevuld MAC tasje de winkel uit.Een winkel die we ook zeker niet konden overslaan was Lush! Het is letterlijk of je de zevende hemel binnen loopt qua geur, heerlijk! Ik zat nog te twijfelen om nog een keer Prince Charming mee te nemen, aangezien die van mij net op is, maar ik besloot toch om alleen voor een masker te gaan. Ook liepen we nog de Flormar in, maar dit keer zag ik helaas niet veel bijzonders..Toen was het toch eens tijd om richting het event te gaan. Het was een aardig stukje lopen, maar eenmaal daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen met een glaasje champagne en iets lekkers. De salon, Novita Doron, waar het event was , was ingericht in de jaren '50, wat ik persoonlijk erg leuk vind. Ook alle Benebabes liepen rond met krullers in het haar en een leuke outfit. We kregen uitleg over de nieuwe producten en natuurlijk kregen we deze ook te zien. Je kon je wenkbrauwen laten waxen bij de Brow Bar, je haar prachtig laten krullen en je make-up laten doen.

Say Cheeseeeeeee:

Met Elise & Esther.

Met Melissa en Priscilla.


Met Esmee.
De nieuwe mascara: Roller Lash!

We kregen na afloop een goed gevulde goodie bag mee en ik kan zeggen dat ik zeer en eigenlijk op en top tevreden ben over mijn eerste event! 

Vlak voor we naar huis toe gingen, moest en zouden we nog even Yankee Plaza in lopen, al die heerlijke geurkaarsen! Ook ontmoette we lieve Farah, die in Amsterdam woont.  Ik heb het erg naar mijn zin gehad, zowel op het event als met deze lieve meiden, die stuk voor stuk uniek zijn en heel veel passie hebben voor het bloggen! Neem dus ook zeker even een kijkje op hun blog, want dat verdienen ze!

Natuurlijk moet ik ook even mijn goodie bag van Benefit laten zien en mijn aankoopjes!In de goodie bag zat de nieuwe Roller Lash, die net als The POREfessional Blot On The Spot! vanaf 2 maart in de winkels ligt. Ook zat Posie Tint er nog in, een lip & cheek stain. Ik ben erg benieuwd naar de producten en komen hier zeker nog reviews over.Ik kocht zelf in de stad bij MAC een Mineralize Blush in de kleur Love Thing en een Mineralize Skinfinish Naturel in de kleur Medium. Ook kocht ik een masker bij lush, Mask Of Magnaminty, 1 van mijn favoriete maskers. En als laatst kocht ik bij Yankee Plaza, 5 waxtarts. 

Liefs, Ashley.

10 opmerkingen:

 1. Zo fijn dat jouw eerste event er eentje van Benefit was! Ik ben al benieuwd naar je review van de nieuwe producten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik was ook erg blij dat ik dit heb mogen mee maken! :)

   Verwijderen
 2. We hebben een enorm leuke dag gehad! Hihi. En je hebt geweldige items geshopt, ik ben verliefd op de blush.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heb het enorm naar m'n zin gehad! Ja, hij is wel echt heel erg gepigmenteerd haha maar met een lichte hand werken, dan komt het wel goed =)

   Verwijderen
 3. Man ik ben echt nieuwsgierig naar die nieuwe mascara. Hij klinkt echt helemaal fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet eruit als een heerlijke dag meis. En wat een gaaf event!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja was een leuke dag! Was enorm verrast dat ik een uitnodiging kreeg.. x

   Verwijderen
 5. Heerlijk om het zo weer na te lezen! Het was een hele leuke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk om het te lezen! Ik vond het een super leuke dag!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥