vrijdag 27 februari 2015

Review | Benefit Roller Lash Mascara

Hier zaten jullie met smart op te wachten! De Roller Lash Mascara van Benefit. Benieuwd naar wat deze roller met je wimpers doet? Stay tuned..Toen ik een uitnodiging kreeg van Benefit zelf om naar het persevent te komen in Amsterdam was ik super enthousiast! Als jij wilt weten hoe het event was en mijn dag in Amsterdam kan je hier klikken.

Mascara is voor mij vaak, naast mijn wenkbrauw producten, het belangrijkste. Gewoon omdat het vaak al je gezicht er anders uit laat zien, ookal gebruik je niet zoveel make-up. Zelf is mijn meest favoriete mascara ook van Benefit, They're Real. Ik ben dus heel erg benieuwd of deze Roller Lash aan mijn favoriet kan tippen! 
  

Met deze Roller Lash zou je bye-bye kunnen zeggen tegen je wimper krultang. Ik ben natuurlijk erg nieuwsgierig of dit echt zo is. Het zou je wimpers moeten krullen en liften. Want ja, niet iedereen is geboren met super krullende wimpers en veel vrouwen over de hele wereld struggelen hier elke dag mee. Ook voor vrouwen met korte en rechte wimpers maar ook met kleine ogen, zou dit dé oplossing kunnen zijn.


First of all, de verpakking, zelfs het doosje waar de mascara is komt vind ik erg girly . Ook de mascara roller zelf ziet er erg mooi uit. Benefit slaat eigenlijk qua verpakkingen nóóit de plank mis!


Benefit heeft zelfs patent aangevraagd op het Hook'n Roll borsteltje, het grijpt de wimperhaartjes vast en zorgt dus voor de extreme krul en lift effect gedurende 12 uur. Dat klinkt veelbelovend. Dit soort borsteltjes vind ik vaak fijn werken, ook voor de onder wimpers.
  

Tijd om te testen!
- Close up foto's zijn helaas niet zo scherp als de andere foto's, excuses -

- Geen mascara -
Wauw, wat heb ik hier een hekel aan, zo'n close-up.. Freckles everywhere! Maar goed, back to the Roller Lash. Zelf heb ik normale wimpers met een redelijke krul dus ik zou het zelf niet kunnen testen op wat voor effect het geeft bij korte, rechte wimpers.


Je ziet hier duidelijk het verschil! Ten eerste separeert het mijn wimpers erg goed. Het lift en krult mijn wimpers zeker. Het geeft ze ook nog eens verlenging. En nu het gebruik van de mascara, de Roller Lash ligt fijn in de hand en het borsteltje neemt bijna alle wimpers in 1 beweging mee, natuurlijk moet je dit een paar keer herhalen om dit effect te krijgen. En voor mij het belangrijkste, hij klontert niet!


Ik ben zeer tevreden over de Roller Lash van Benefit! Het doet precies wat het beloofd te doen. Dus als jij nog een mascara zoekt met een krullend en liftend effect, raad ik je deze mascara zeker aan. Ik ben zeker een fan en op het moment staat hij kop aan kop met de They're Real. Ik kan ze namelijk ook in combinatie met elkaar gebruiken, voor een nog langer effect!
Vanaf a.s maandag 2 maart is deze Roller Lash Mascara van Benefit exclusief te koop bij Douglas en kost €25,00 (aanbevolen verkoopprijs)
Ben jij op zoek naar de perfecte mascara?
Let me know!
Liefs, Ashley.

Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

8 opmerkingen:

 1. Wauw wat geeft ie een prachtig effect op je mooie wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat een verschil, hij ziet er écht heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw het verschil is fantastisch! Hij is heeel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er heel goed uit, de verpakking is ook al zo leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, hierdoor wil ik deze mascara dus echt eens proberen! Lees zo veel goeie dingen hierover <3 het resultaat is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥