woensdag 18 februari 2015

Review | Catrice Absolute Rose Eyeshadow Palette

Rose gold is de trend van het moment, nou eigenlijk al een tijdje. Maar Catrice wilt niet achter blijven en kwam met het Absolute Rose Palette. Ben jij benieuwd, kijk dan snel mee!


Catrice is al vaker met een Absolute Palette uitgekomen, zoals Nude, Matt en Bright. Ik zelf heb het Absolute Bright Palette ook gereviewd maar vond deze persoonlijk tegen vallen. Eens kijken of dit prachtige palette, die aan de laatste trends voldoet, mij van gedachte kan laten veranderen. 


Dit palette bevat 6 nude/rose kleuren, met verschillende soorten finishes.
Een aantal glanzende maar ook matte oogschaduws zul je hierin vinden, dus variatie zit er wel in.

Prijs: €4,99 


Ook in dit palette vind je een dubbelzijdig kwastje, die ze van mij part er gewoon uit kunnen laten want naar mijn idee word dit niet gebruikt. Ik zelf houdt erg van dit soort kleuren, omdat ik dit vaak beter bij mezelf vind passen.De swatches.
Net zoals het Bright palette mij erg tegenviel, valt het Rose palette ook best wel tegen. De kleuren zijn right up my alley maar ik vind de pigmentatie tegenvallen. De hightlighter kleur en de laatste 2 kleuren springen eruit, maar de overige 3 lijken erg veel op elkaar en de pigmentatie is ook niet veel soeps. Als ik heel eerlijk ben, voor dit geld, ik zou er nog een paar euro bij leggen en het W7 In The Nude Palette nog eens aanschaffen. Best zonde want ik had hier best wel veel van verwacht.

Catrice Absolute Rose Eyeshadow Palette € 4,99 – te koop bij Kruidvat en Trekpleister.
Wat is jouw favoriete palette van Catrice?
Zou jij het Absolute Rose Palette aanschaffen? Let me know!
Liefs, Ashley.

5 opmerkingen:

 1. Ik zou deze niet aanschaffen en inderdaad zoals jij ook zei voor W7 gaan, wel prachtige foto's heb je gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!! Ja, ik had veel meer ervan verwacht maar helaas! Dan inderdaad het W7 palette nof eens aanschaffen =)

   Verwijderen
 2. Mmm de kleuren zijn leuk bedacht, maar het werkt dus totaal niet. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik was benieuwd maar het viel helaas toch tegen..

   Verwijderen
 3. Jammer eigenlijk dat de pigmentatie tegenvalt. Het palette zelf ziet er wel leuk uit! X

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥