woensdag 25 februari 2015

Review | Catrice Nude Purism Nude Eye Colour Quattro & Pure Shimmer Highlighter

Catrice is weer uitgekomen met een nieuwe collectie, genaamd Nude Purism. Vandaag review ik de Eye Colour Quattro's & de Pure Shimmer Highlighter. Ben jij benieuwd of deze collectie het waard is om te kopen? Kijk dan snel mee..Ik  bracht weer eens een bezoekje aan de Kruidvat in de hoop dat de nieuwe collectie er zou liggen, aangezien de Kruidvat hier niet altijd even snel is. Maar tot mijn verbazing lag het er en ik was zogezegd de eerste die alles met haar ogen kon bewonderen. Ik besloot om de 2 oogschaduw quattro's mee te nemen, de highlighter en 2 lip colours. (verschijnen later nog op de blog)
  

De Nude Purism Eye Colour Quattro's zijn er in de varianten:
- C 01 Naked Brown
- C 02 Taupe -Less
 
De naam van de collectie zegt het eigenlijk al, Nude Purism. In deze collectie zul je zeker veel nude kleurtjes vinden. De oogschaduw quattro's hebben elk 3 neutrale tinten + 1 iets meer opvallende kleur. Ze bevatten zowel matte als glanzende kleuren.
  
 
C 01 Naked Brown.
Een koele licht blauw glanzende, champagne glanzende, zacht roze glanzende en een silky koel bruine oogschaduw kun je hierin vinden. Ik vond het een leuk idee dat ze hierin een totaal ander kleurtje in hebben gedaan, niet echt nude maar kan mooi in combinatie met elkaar worden gebruikt.A closer look at the eyeshadows.
 

 
Swatches op mijn hand met daglicht.

 
Wat een pigmentatie zeg! Ik had dit totaal niet verwacht.. Nadat ik laatst het Absolute Rose Palette had gereviewd had ik totaal geen hoge vewachtingen meer van Catrice. Maar zo blijkt maar weer dat deze Limited Edition colletie mijn oordeel weer veranderd. Ik zou zelf eigenlijk niet heel snel naar de blauwe kleur grijpen maar dat neemt niet weg dat het een hele mooie kleur is met super pigmentatie. De overige 3 kleuren zou ik zeker kunnen gebruiken in een dagelijkse look.


 
C 02 Taupe -Less.
Hierin vind je iets warmere kleuren. Een silky aubergine, licht glanzend champagne, glanzende baby roze en een mat bruine oogschaduw. De zou ik zeker elke dag kunnen gebruiken, juist omdat er ook een matte oogschaduw in zit die je mooi kunt gebruiken in de arcadeboog.
 A closer look at the eyeshadows.
 

 
Swatches op mijn arm met daglicht.
 


 
Yes yes yes, dit is mijn favoriet! De pigmentatie is helemaal top. Met swatches maken waren deze oogschaduws iets korreliger dan het andere oogschaduw quattro, maar daar kan ik over heen kijken. Ik hou enorm van dit soort kleuren.
 

 
Pure Shimmer Highlighter.
Volgens mij zat iedereen weer te wachten op een mooie budget highlighter. En natuurlijk kon ik deze niet laten liggen. Het patroontje alleen al! 

 
Ik heb er best wel bewondering voor dat een budget merk zoals Catrice ook tijd steekt in het maken van zo'n prachtige LE highlighter. Het is betaalbaar en ziet er ook nog eens mooi uit. Maar natuurlijk is de pigmentatie ook heel belangrijk.

 
Swatch op mijn hand bij daglicht.
 


 
I've got no words.. Wauw! Dit is echt een prachtige highlighter. Het geeft een mooie glans en de pigmentatie is redelijk goed. Precies goed voor een mooie subtiele glans op je gezicht. Ook erg fijn dat er geen grote glitters in zit, want daar ben ik totaal geen fan van.


Wat heeft Catrice dit toch weer goed gedaan. Een prachtige collectie uitgebracht die mijn gedachtes totaal weer heeft veranderd. Hopelijk komen ze ooit nog eens met zo'n highlighter uit maar dan voor in de vaste collectie. Ik ben zeer tevreden en raad het zeker aan om eens een kijkje te nemen bij de Catrice schappen.
 

Nude Purism Eye Colour Quattro
Prijs: €4,59
 
Nude Purism Pure Shimmer Highlighter

Prijs: €4,59
 
Heb jij al iets van deze collectie?
 
Liefs, Ashley.


7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke review! Hele mooie producten ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit had ik niet verwacht! Iedereen vind de highlighter prachtig, maar ik heb hem zelf niet gekocht. De palettes zien er bij jou ook erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die highlighter ziet er goed uit! Had net vorige week die van catrice gekocht..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben erg onder de indruk van de highlighter, en heb er vanmiddag bij Kruidvat ook even bewonderend naar staan kijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de oogschaduw ook maar door mijn geteinte huid ziet je weinig van de kleuren.
  Zo jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de oogschaduw ook maar door mijn geteinte huid ziet je weinig van de kleuren.
  Zo jammer.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥