zaterdag 21 februari 2015

Review | Makeup Revolution Blushing Hearts

 Ik had een leuk Valentijns pakket gewonnen bij Makeup Musthaves. Vandaag review ik de populaire Blushing Hearts van Makeup Revolutions. Kijk jij mee?
 


Ik zat er al een tijdje over na te denken om eens iets aan te schaffen van Makeup Revolutions. Het merk word steeds populairder in Nederland en slaat alle budget merken zo wat van de planken. Naast dat het merk redelijk budget is, maakt het ook nog eens prachtige dupes na van het bekende merk, Too Faced. Zoals bijvoorbeeld deze Blushing Hearts. Note: Pak een bakje thee erbij en iets lekker, dit is een erg uitgebreide review! Just so you know =)


Toen Too Faced uit kwam met de Sweetheart Blushes was ik gelijk verliefd! Maar ja, niet alles is zo leuk aan deze blushes en dat is de prijs. Het is maar net of je rond de €30 neer wilt leggen hiervoor. Ik namelijk niet.. En daar was Makeup Revolution, met deze schattige hartjes. Er zijn verschillende blushes, bronzers en highlighters. Ik kreeg in dit mooie Valentijns pakket die ik kort geleden heb gewonnen, 6 stuks. Waaronder 3 blushes die ik vandaag review. No worry's, de overige 3 komen binnenkort online! Momenteel zijn er nog eens 6 nieuwe hartjes bij gekomen en natuurlijk worden deze ook verkocht bij Makeup Musthaves. I almost forgot to mention, alle blushes zijn gebakken waardoor het een mooie natuurlijke glans geeft.


Blushing Heart
3 koelere tinten; lila, baby roze en hard roze(bevat zilveren glitters)


Swatches: 3 individuele + een combinatie swatch.


Wauw, dit had ik echt niet verwacht! Super mooie kleuren, alleen ben ik wel iets minder fan van de glitters in de hard roze kleur. Wat een pigmentatie, waar je wel een beetje mee op moet passen anders breng je al gauw teveel aan. Gebruik dus een lichte hand of een stippling kwast.


Candy Queen of Hearts
Een combinatie van koele en warme tinten; lila, peachy en rose gold.
Wauw, I'm terrrible at describing colors..


Swatches: 3 individuele + een combinatie swatch.


Ook deze blush bevat super veel pigmentatie en hiervoor geldt ook hetzelfde, gebruik een lichte hand! Maar dit is tot nu toe wel mijn favoriet.


Peachy Keen Heart
3 warme tinten; goud, oud roze en koper.
Ik vind kleuren omschrijven erg lastig, so correct me if I'm wrong!


Swatches: 3 individuele + een combinatie swatch.


Ik kan wel uren naar de swatches staren, prachtig! Ook dit is zeker een favoriet!


Ik ben zeker een fan geworden van Makeup Revolution! De prijzen zijn leuk en de verpakkingen zijn ook nog eens schattig. Ook erg leuk dat er dupes zijn, zodat ook mensen met een budget leuke spulletjes kunnen kopen. En ookal heb je niet perse een budget, ze zijn gewoon erg leuk om toe te voegen aan je stash of leuk om als cadeau te geven. En dat maar voor €6,99 per stuk!

Je kunt Makeup Revolution kopen bij Makeup Musthaves.
Als je een bestelling plaats boven de €40,- zijn de verzendkosten gratis, misschien is het leuk om met een paar vriendinnen wat te bestellen!

Mijn hartje is sneller gaan kloppen, die van jou ook?
Heb jij producten van Makeup Revolution? En wat is echt een aanrader?
Let me know in the comments!

Bedankt voor het lezen.

Liefs, Ashley.


3 opmerkingen:

  1. Deze zijn zo leuk, die wil ik ook nog graag aanschaffen...zelf heb ik een lipstick en een 2 tal nagellak van de Make revolution en beide bevallen best fijn...

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥