donderdag 12 februari 2015

Room Deco Inspiration

De slaapkamer is 1 van de belangrijkste kamers in huis waar je even lekker tot rust kan komen.
Ik zit al een langere tijd er over na te denken dat ik mijn slaapkamer een make-over wil gaan geven. Ik merk dat dit nog best wel een lastige taak is..
 
 
Simple but elegant

Het is belangrijk om hier en daar inspiratie op te doen, dit kan je natuurlijk het beste via internet. Gewoon simpel weg even naar Google gaan en zo kom je vanzelf wel op sites terecht zoals Pinterest. Maar toch, even inspiratie op doen via daar is zo gemakkelijk nog niet. Er staan zo ongelofelijk veel ideeën over hoe jij je kamer in kan richten.
 
 
Ik hou van simpel, niet teveel kleur maar toch elegant. Ja, dit zou makkelijk moeten zijn.. Op het moment is mijn kamer best donker, ookal is er maar 1 muur zwart(behang) en de rest wit. Klinkt niet echt logisch, maar het gaat er ook nog eens om wat voor deco jij in je kamer gebruikt. Zo heb ik al donkere gordijnen op mijn kamer en eigenlijk altijd wel donker beddengoed. Als ik eventueel daar een verandring in kan maken zou mijn kamer er al heel anders uitzien. Ik heb al witte verf gekocht die ik eventueel over mijn donkere behang kan gooien. En lichtere beddengoed zou ook een hoop schelen. Zo zou ik ook wat kunnen besparen aangezien mijn bed voor de rest gewoon nog goed is.
 
 
Aangezien ik ook mijn make-up tafel in mijn kamer heb, zoek ik daar ook zeker een vervanging voor. Ik heb al een knock-off Kallax kastje staan, die ik ooit eens bij de Lidl kocht, die ik gebruik als 'make-up tafel'. Ook heb ik een oude buffet kast staan, maar die mag van mij part een nieuw plekje in huis krijgen. Deze stond vroeger ooit in de huiskamer, maar door nieuwe meubels en omdat ik een tekort aan kasten had, kreeg ik deze op mijn kamer. Het Kallax kastje kan blijven maar die zou ik voor andere dingen gaan gebruiken.
 
 
Dit vind ik nou echt mooi, maar heb hier echt totaal de ruimte niet voor. Dit zijn de beruchte Alex kastjes, die in principe bijna iedereen wel kent. Het is ook weer niet zo dat ik zoveel make-up heb dus dit word een beetje overbodig. Maar een kleinere Alex kast met 5 lades zou ik dan wel weer willen samen met een bureau waar ook lades in zitten. Het is nog maar net even uit vogelen welk bureau het gaat worden.
 
 
Nu ik eenmaal dit aan het schrijven ben, merk ik zelf eigenlijk wel al wat ik wil haha. Plaats maken voor een bureau/make-up tafel + een kastje, muur wit verven en lichtere kleuren gaan gebruiken in mijn kamer. Het is eigenlijk toch best wel simpel.. Het is eerder dat ik mezelf tegenhoud om in een troep te gaan zitten.. Hier moet ik maar eens over heen gaan stappen en gewoon eens lekker gaan klussen.
 
 
 
Zit jij er over na te denken om je kamer een make-over te geven? En waar haal jij je inspiratie vandaan? Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
 
 
 
 
 
 

2 opmerkingen:

  1. Mooie inspiraties! Ik vind een clean uitziende kamer ook echt heel mooi! Gelukkig heb ik dat zelf ook, alleen moet ik nodig eens gaan opruimen! Ik heb zelf twee Alex kasten en ben er super blij mee

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dankje! Ja, het ziet er naar mijn idee al veel schoner en minder rommelig uit als de kamer al een stuk lichter is! Ik hoor echt super goede dingen over de Ales kasten en ze zitten al zo lang in mijn hoofd dat ze toch zeker een keer aangeschaft worden haha!

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥