zondag 1 maart 2015

Favorieten | Nieuw & Herontdekt in februari

Vandaag laat ik jullie mijn favorieten van afgelopen maand die ik heb herontdekt of nieuw heb gekocht en helemaal verliefd op ben. Kijk jij mee?Het is weer zo ver, alweer een maand voorbij. Februari maakt plaats voor de maand maart en zo starten we ook weer een nieuw seizoen, de lente. Ik zet mijn favorieten van afgelopen maand op een rijtje voor jullie. Sommige producten heb ik nieuw gekocht of herontdekt.


Ik was uitgenodigt bij het persevent van Benefit waar deze nieuwe mascara werd gelanceert. Ik kreeg deze Roller Lash in een goodie bag mee en ik ben er verliefd op! Zo fijn dat hij al mijn wimpers mooi seppareert. Review kan je eventueel hier lezen.


Dit is eigenlijk tot nu toe mijn all-time favorite luchtje, Alien by Thierry Mugler, maar afgelopen maand heb ik hem meer gebruikt dan normaal, hij ruikt zo lekker! 


Afgelopen maand had ik nog erg last van droge lippen en greep ik erg veel naar deze Pretty Lips van de Hema. Hij hydrateert en geeft ook nog een mooi gekleurde glans aan je lippen.


Deze heb ik nog niet zo heel lang, maar tot nu toe wel al elke dag gebruikt. Wauw, waarom heb ik deze Sleek Blush in de kleur Rose Gold niet eerder gekocht?!


Eigenlijk moet ik mijn haar weer knippen, maar ik probeer het zo lang mogelijk uit te stellen omdat ik het wil laten groeien. I know, it's bad but hey, it doesn't matter if you have Biosilk. Deze Silk Therapy werkt prima als heath protector als je je haar gaat stijlen/krullen en ik gebruikt hem zelf graag als finishing touch in mijn punten zodat deze mooi glanzen. And that smell.....


Deze kocht ik afgelopen maand in Amsterdam en ook deze heb ik tot nu toe elke dag gebruikt. Hij kost wat maar ik kan nu al niet meer zonder als ik make-up draag! Zeker weten het geld waard.


Deze Mask of Magnaminty van Lush heb ik weer herontdekt. Of tenminste, opnieuw gekocht. Hij beviel mij vorige keer zo goed dat ik hem gewoon weer opnieuw moest hebben. 


Dit waren mijn favorieten van de maand februari. 

Wat waren jouw favorieten afgelopen maand? Let me know!
Je kunt Beauty & Style ook volgen via Bloglovin'.Liefs, Ashley.

3 opmerkingen:

 1. Wat hebben wij veel favorieten gemeen! Zo ben ik ook groot fan van Alien, Rose Gold en Bio Silk!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt haha! Wat leuk 😁 Het zijn gewoon hele fijne producten x

   Verwijderen
 2. Oh wat een fijne favorieten (ik schreef bijna vaforieten ghehe)
  de mascara lijkt me zelf ook zo goed! En het masker van Lush wil ik ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥