vrijdag 20 maart 2015

Persoonlijk | Een kleine update!

Een kleine update over hoe het met mij gaat, wat ik doe momenteel en eindelijk mijn eigen domein! Mij iets beter leren kennen? Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder..

 

Hi beauty's, dit is weer eens wat anders dan een review. Gewoon even een kleine update..

Ik heb eigenlijk nooit een persoonlijk artikeltje geschreven met daarin allerlei details over hoe het met mij gaat en het leek mij eens hoog tijd om dit te gaan doen, zodat jullie mij beter leren kennen.

Momenteel probeer ik de draad weer een beetje op te pakken. Ik heb het afgelopen jaar een aantal tegenslagen gehad met mijn werk, relatie en familie. Ik ga niet over alles in de details treden, maar het was zeker een moment dat ik eens goed na moest denken wat ik nou met mijn leven wil.. Ja, klinkt heftig. Maar die periode maken sommige helaas wel eens mee. Ik moest weg bij mijn werk, een kwekerij, waar ik 2 jaar heb gewerkt. Het was zéker géén droombaan, maar 'ik had werk en een mooi maandsalaris'. Ik was zeker niet van plan om heel mijn leven in een glazen kas te gaan werken, maar verlopig zat ik daar goed, iets wat vele een schande vinden. Ik hield vacatures in de gaten, met de hoop ooit iets tegen te komen wat ik leuk vind maar helaas. Zonder diploma en enige werk ervaring kom je werkelijk waar nergens aan de bak! Ik weet dat ik meer in mijn mars heb en gedreven kan zijn in mijn werk, zolang ik het leuk vind om te doen en ik ook netjes behandeld word.

Zo moest ik eind november stoppen met mijn werk en zat ik vrijwel 3 maanden thuis.. 3 maanden! That's a loooooong time.. Niemand die mij aan wou nemen, ik had niet de juiste commerciële achtergrond, geen papieren/diploma's etc. Zelfs voor de meeste 'lullige' baantjes werd ik afgewezen. Ik belandde na enige tijd wel in een dipje, wetende dat mijn uitkering ook binnen enige tijd zou stoppen. Ik moest en zou gewoon weer gaan werken, thuis zitten was voor mij gewoon geen optie. And thank god, ik heb dan nu ook weer iets gevonden. Eigenlijk sinds vorige week pas, maar het begin is er! Ik werk bij een catering-bedrijf. Gelukkig wel iets waar ik wel verstand van heb en ook nog eens leuk vind om te doen. Food is my second favorite thing to do (and eat)!  

Ik ben nu ook sinds een tijdje serieuzer aan de slag gegaan met Beauty & Style. Een schema, om de dag een artikel, iets dat tot nu toe erg goed gaat. Zo bedacht ik een aantal weken geleden een nieuwe lay-out voor mijn blog. Want het moest er in mijn ogen iets professioneler uit gaan zien. Ik denk dat er hier en daar nog wel een paar kleine aanpassingen komen, zoals mijn logo.. Daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ik hou van clean en simple. Maar wel met een vleugje kleur, vandaar dat het '&' teken een turquoise-achtige kleur en de artikel-titels ook. Zoals je misschien ook al kan zien, heb ik nu ook mijn eigen domein! Jeeeeej! Ook dit ziet er een stuk professioneler uit, vind ik zelf.. Wat ik net als zei, er zullen zeker nog wel aanpassingen gaan plaatsvinden, qua lay-out. Ik wil het graag op mijn eigen houtje doen, omdat ik hier wel van leer en er alleen maar beter van kan worden. Maar ik moet toegeven, google is mijn beste vriend op dit moment haha! En als er 1 van jullie nog tips & tricks heeft, zijn die van harte welkom! In de toekomst wil ik zelf nog een goede camera kopen, een laptop die van 'mij' is en een goede set lampen. Momenteel maak ik namelijk al mijn foto's met mijn iPhone, die ik niet eens zo extreem slecht vind maar ik weet dat dit beter kan en moét! En ooit, in de toekomst, ver weg, zou ik nog een YouTube-kanaal willen beginnen. Dat was namelijk in eerste instantie iets wat ik wou gaan doen, maar een blog starten leek mij op dat moment de juiste keuze. Dus ik moet nu ook beloftes aan mezelf gaan maken en zorgen dat ik die dingen ook een rijtje krijg. Want uiteindelijk wil ik heel graag met Beauty & Style verder komen.

Nou ondertussen is de kleine update iets langer geworden dan ik had gedacht..
Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen. Als jullie dit leuk vonden of nog vragen hebben laat het vooral even weten! Suggesties over nieuwe artikeltjes, tags en reviews hoor ik ook graag!

Liefs, Ashley.
8 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je een eigen domein hebt! Wat fijn dat je toch kan bloggen ook al zat je in een dip. Ik vind je blog er leuk uitzien! Liefs Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je toch weer een baan hebt gevonden...je blogziet er erg mooi uit, daar mag je best tevreden mee zijn...top, groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ben heel blij en heb het tot nu toe erg naar m'n zin! Dankjewel! Liefs

   Verwijderen
 3. Fijn dat je een baan hebt! Tof, je layout en je domein naam.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Die van jou ziet er ook erg mooi uit meis, ben blij dat het is gelukt!
   Liefs

   Verwijderen
 4. Wauw, je mag zo trots op jezelf zijn! Je layout is heel mooi! Go girl

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥