donderdag 26 maart 2015

Persoonlijk | The Instagram Tag

Nadat ik de laatste tijd veel reviews heb geschreven leek het mij eens leuk om weer eens een Tag te gaan doen. Ik koos voor de Instagram Tag, omdat ik van alle social media, deze toch het meest gebruik. Kijk jij mee?
 

Instagram, één van de bekendste social media apps. Ik ben er weg van! Ik plaats dagelijks een foto en het is lekker makkelijk ook. Even een foto maken, bokeh eroverheen en delen maar.


WAT IS JE INSTRAGRAM GEBRUIKERSNAAM EN WAAROM?
 
Mijn Instagram-naam is beautyenstyle. Ik koos voor deze naam omdat ik mijn blog ook zo wilde noemen, 1+1=2. Volg jij mij al?
 

WAT IS JE ALLERLAATST GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM?
 
Momenteel is dat deze. Ik heb deze vanochtend geplaatst. Ik moest echt mijn kwasten weer eens wassen. Ik besloot een foto te maken van mijn everyday kwasten die net heerlijk schoon zijn.
 
 
WAT IS JE ALLEREERST GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM?
 
Dat waren mijn 10 losse MAC oogschaduws. Dit was volgens mij ook 1 van mijn eerste artikelen die ik online gooide. Enorm verschil wel met de laatst genomen foto.

 
WAT IS JE ALLERLEUKSTE FOTO OP INSTAGRAM WAAR JEZELF OPSTAAT?
 
Dat is de foto waar ik de visagie doe bij 1 van de modellen van een fotoshoot. Gewoon, het is een spontane foto. Selfies zijn ook leuk, maar dit was echt 'in the moment'. Ik was enorm enthousiast dat ik dit mocht gaan doen en ik heb hierna nog meer visagie kunnen doen van bruiloften.


VAN WELKE INSTAGRAM FOTO KRIJG JE TER PLEKKE HEIMWEE?
 
Ik heb eigenlijk helemaal geen foto's op Instagram van plekken waar ik ben geweest, zoals foto's van steden en gebouwen. Stom eigenlijk, misschien gelijk een reminder aan mezelf om daar iets mee te gaan doen. Maar als ik naar deze Lush foto kijk dan wil ik graag weer terug naar de winkel.
 

WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE OP INSTAGRAM HEB GEZET?
 
Ik plaats ook weinig foto's van gerechten en ander soort eten op Instagram. Ik ben namelijk bagger slecht in foto's maken van mijn zelf opgemaakte eten, meestal gooi ik het zo op mijn bord en voor ik het weet zit het weer in mijn maag. Maar van de 2 'gerechten' foto's op mijn Instagram vind ik deze het er mooist uitzien.

 
BIJ WELKE FOTO KRIJG JE DE MEESTE LIKES?
 
Dat was deze, met 315 likes. De rest van mijn foto's halen bijna de 200 likes en somimige net iets minder of meer.
 

WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER?
 
Ook deel ik niet veel foto's van mijn kat, Lana, mijn enigste huisdier. Maar deze foto werd op een hele luie zondag gemaakt en meestal ligt hij altijd te snurken.
 
WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIK JIJ HET MEEST?
 
Momenteel maak ik veel gebruik van de apps: Whitagram & Repix. Ik voeg witte randen om mijn foto's toe en ik gooi een beetje Bokeh over mijn foto's. Ik gebruik eigenlijk nooit filters, tenzij een foto slecht van kleur is vanwege het daglicht maar dit komt zelden voor.
 
INSTAGRAM FEITJES.
 
Momenteel heb ik 276 foto's geplaatst, 1675 volgers en ik volg er zelf 597.
Ik plaats 1 foto per dag maar soms ook meer.
 
WAT IS JOUW MEESTE GEBRUIKTE HASHTAG OP INSTAGRAM?
 
Ik gebruik vaak #makeup, #beauty en #bblogger. Hashtags vind ik zelf wel handig aangezien je zo makkelijker zelf foto's kunt bekijken door er simpelweg op te klikken en alles wat met die # te maken heeft komt tevoorschijn.
 
WAT IS JOUW INSTAGRAM ACCOUNT?
Laat het in de comments even achter en zo kan ik jou ook volgen!
 
Liefs, Ashley.


7 opmerkingen:

 1. Leuk deze tag, leuk ingevuld! (Instagram: beauty_by_suzanne) Liefs, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik volgde je blog al maar nog niet je Instagram, wat een superleuk account heb je & je hebt de tag echt leuk ingevuld! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh & mijn instagram account is: lobkeee
  Ik ben benieuwd wat je van mijn account vindt!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥