donderdag 5 maart 2015

Review | Catrice Nude Purism Gentle Lip Colour

Ik was zeker benieuwd nadat ik hier en daar wat persberichten had gelezen over de nieuwe limited edition lijn, Nude Purism, van Catrice. Naast de mooie highlighter die in deze collectie zat stonden deze Gentle Lip Colours ook op mijn lijstje. Kijk jij mee?
 

 

Ik was ontzettend benieuwd naar de Nude Purism collectie van Catrice. Zo kocht ik onder andere de Nude Eye Colour Quattro's, de Pure Shimmer Highlighter (lees hier reviews) en deze Gentle Lip Colours waar ik vandaag iets over schrijf.
 

De reden dat ik hier zo ontzettend benieuwd naar was, was om de naam van deze lippies. Ik hou van lipsticks maar vaak draag ik het nog niet langer dan een uurtje. En als ik het dan eens een keertje draag, check ik om de 2 minuten of ik mijn lipstick nog niet naar mijn wang heb uitgesmeerd. Daarom gaat mijn voorkeur vaak uit naar lippenbalsems of lipsticks die zorgen voor een subtiel kleurtje. Lekker safe!
 
 
Het viel mij gelijk op dat deze lipsticks een slanke vorm hebben en er luxe uitzien. Het materiaal waarvan deze lippies zijn gemaakt is van aluminium waardoor het wat zwaarder aanvoelt en wat mij betreft ook niet goedkoop oogt. Ze ruiken ook nog eens heerlijk, een erg subtiele zoete spekjes geur.


Er zitten 4 Gentle Lip Colours in deze collectie en ik besloot om 2 daarvan mee te nemen. Deze kleuren spraken mij meer aan omdat de overige 2 iets te nude waren voor mij. De kleuren die ik meenam:
- C02 Silky Rose
-C03 Delicate Rosewood
 
Catrice belooft een crèmige textuur met een glanzende finish.
 

Eerst swatchte ik Silky Rose die ik toch wel een aantal keer over mijn hand moest swipen om wat kleur te zien, vanwege mijn huidskleur. Maar de kleur word er zeker niet minder op. De naam van deze lipstick klopt, Silky is hij en roze ook. Daarnaast een swatch van Delicate Rosewood. Ja, me like! Dit is dé perfecte everyday kleur, een oude roze kleur.
 
 
Hier heb ik C02 Silky Rose op mijn lippen. Hij is toch iets nude-er, voor zo ver dat een woord is, op mijn lippen dan ik het gedacht. Maar hij zorgt voor een ontzettend mooie glans.


And Delicate Rosewood, precies zoals ik had verwacht. Dit kleurtje ga ik zeker vaker dragen. Zorgt voor een my lips but better effect en een mooie glans.


Ik ben tevreden over de Gentle Lip Colours. De beloftes worden weer eens waargemaakt bij Catrice, ze beloven een subtiele kleur en glans. Waar de één iets meer kleur verwacht, ben ik toch wel erg blij dat ze niet zo extreem gepigmenteerd zijn. De prijs vind ik niet meer zo budget als dat we gewend zijn van Catrice maar de kwaliteit gaat er daar in tegen wel weer op vooruit.
 

Voor deze Gentle Lip Colours betaal je €4,59 per stuk.
 
Heb jij iets kunnen scoren uit de Nude Purism collectie?
 
Liefs, Ashley.
 

5 opmerkingen:

 1. Ik vind Delicate Rosewood echt super mooi! En ik vind de verpakkingen er goed uitzien zo! Weer eens wat anders, dan de standaard verpakkingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleuren, beiden staan je goed! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er nog geen maar ik ben hier best wel benieuwd naar, het klinkt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze voor mezelf te licht! Ze staan jou wel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Silky Rose staat je ook echt fantastisch meis!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥