woensdag 11 maart 2015

Review | Essence I Love Trends - The Nudes Nail Polish

Essence heeft weer nieuwe nagellakjes. De I Love Trends lijn met o.a. The Pastels en The Nudes. Ik kocht 3 nagellakjes uit de The Nudes lijn.
Benieuwd? Kijk dan snel verder!


Om eerlijk te zijn heb ik verder eigenlijk helemaal geen nagellakjes van Essence. Waarom niet? Ik heb werkelijk geen idee. Want toen ik zag dat Essence uitkwam met deze lijn was ik erg benieuwd! In The Nudes lijn vind je 8 neutrale kleuren. Ik besloot er 3 mee te nemen.


De kleurtjes die ik mee naar huis nam (v.l.n.r.):
06 Baby Doll  -  03 I'm Lost In You  -  07 Hope For Love
Ik heb helaas geen foto gemaakt van het kwastje, maar ik kan je vertellen dat het een smal kwastje is. Dus je moet zeker even een paar keer er overheen, zodat je volledige nagel gelakt is. De nagellak zelf is normaal qua substantie, niet te dik of te dun. Ik raad wel even aan om je kwastje iets af te vegen aan de rand, want je hebt al gauw teveel op je nagel.
Tijd om te swatchen, ik heb steeds 2x coats aangebracht van elk lakje.


 06 Baby Doll
Een lichtroze, bijna tegen wit aan met kleine shimmers erin. Ik zou deze zelf eerder dragen op mijn teennagels in de zomer


03 I'm Lost In You
Een licht bruine, huidskleurige lak. Heeft een mooie glans.
Perfect nude kleurtje voor op de nagels, toch wil ik mijn nagels iets langer laten groeien zodat je wel het verschil tussen mijn vingers en nagels ziet.


07 Hope For Love
Een licht barbie roze kleur. Deze heeft een enorme glans. Ook deze is perfect in de zomer, maar dan ook meer voor op mijn teennagels.


Ik ben zeer tevreden over deze I Love Trends nagellakjes van Essence. Ik ga zeker nog eens een kijkje nemen in de schappen, zodat ik er nog een paar kan scoren. En ik draag niet eens zo vaak nagellak?! Dus dat zegt al genoeg!
Je kunt deze I Love Trends The Nudes Nail Polish kopen bij Kruidvat - €1,99 p.s.
Heb jij nagellakjes uit de I Love Trends lijn?
Let me know!
Liefs, Ashley.

4 opmerkingen:

  1. Ja ik heb 06 babydoll! Die is inderdaad erg licht maar wel mooi. 07 hope for love lijkt me erg mooi voor de zomer. Ik moet ook maar even terug om te kijken bij de lakjes, en ik doe ook niet eens vaak nagellak op!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de laatste roze wel leuk, maar de andere twee vallen me een beetje tegen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De beiden roze tintjes spreken mij wel aan, meer dan de huidkleurige lak...

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥