vrijdag 13 maart 2015

Review | I Love Makeup Lip Geek - Cherry Bomb & Colour Overdose

Makeup Revolution verovert de Nederlandse cosmetica markt en ook het zusje daarvan, I Love Makeup is zeker niet te missen. Ik bestelde een aantal producten waaronder deze Lip Geeks. Benieuwd? Kijk dan snel mee!


Ik had laatst een pakketje gewonnen bij MakeupMusthaves met de mooie Blushing Hearts. Ik was hier zeer tevreden over en ik werd nieuwsgierig naar het merk Makeup Revolution. Zoveel spulletjes, dupes die ze hebben. Ook hebben ze een lijn genaamd I Love Makeup. Zo kwam ik deze Lip Geeks tegen. Ik was al gauw betoverd door de metallic roze verpakkingen en ik besloot om er 2 te bestellen, want ja dat is nog altijd leuker dan 1.


Zoals je kunt zien hebben de verpakkingen een bullet vorm net als de MAC lipsticks, maar tegenwoordig zie je deze bullets vormen steeds vaker bij verschillende merken. Het materiaal is van plastic en voelt daarom misschien wel een beetje goedkoop aan. Het maakt ze zeker niet minder leuk om naar te kijken en het aller belangrijkste is natuurlijk de lipstick zelf.


Ik koos 2 kleuren; Cherry Bomb en Colour Overdose. Een rode cherry kleur en een koraal oranje. Eerlijk gezegt dacht ik dat Colour Overdose een stuk minder fel zou zijn en iets meer roze. Maar goed, dit is alsnog een prachtig kleurtje en nu ben ik toch wel heel erg benieuwd naar de lipsticks zelf!


Ookal voelen de lipsticks ietwat goedkoop aan, ik ben wel echt een fan van de verpakkingen! Metallic roze en binnenin paars! Me like! Tijd om te swatchen.


What the ....?! Wauw, ik kan je zeggen, dit had ik echt niet verwacht. Wat een pigmentatie zeg! Blown away! En wat smeren ze fijn, erg creamy ook! Ze ogen hier op mijn hand mat maar dat zijn ze zeker niet! Er zit juist een hele mooie glans aan. Ze smeren zo gemakkelijk!


Cherry Bomb, een cherry/framboos rode kleur


Colour Overdose, een koraal oranje kleur.


Ik ben zéér tevreden over deze lipsticks en ik ga zeker eens kijken of ze nog meer leuke kleurtjes hebben! Oja ze kosten trouwens €3,49 per stuk! Er volgen nog een aantal reviews van dit prachtige merk en ik heb nog een aantal lippies besteld dus daar kunnen jullie wat van verwachten op de blog!
Hebben jullie iets van I Love Makeup of een Lip Geek?
Let me know!
Liefs, Ashley.

11 opmerkingen:

 1. Ik heb er ook een en ik vind hem super fijn. Deze kleuren zijn ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh wauw wat een pareltjes! Dat wordt weer bestellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja ik denk dat ik er zelf ook nog een paar ga bestellen!

   Verwijderen
 3. Vind alleen de hulzen al heel erg mooi, maar de kleuren zijn ook super x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb er ook één, zeker een fijne lipstick, maar bij mij blijft hij niet lang zitten, zo jammer..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb er ook één, zeker een fijne lipstick, maar bij mij blijft hij niet lang zitten, zo jammer..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem zelf nog niet een volledige dag gedragen, aangezien ik vaak zelf al mijn lipstick eraf haal na een korte tijd.. Maar ze zijn zeker erg fijn!

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥