dinsdag 24 maart 2015

Review | Makeup Revolution Iconic Pro 2

Ik bestelde onlangs geleden de mooie dupe van de Lorac Pro. Natuurlijk moest ik ook deel 2 daarvan hebben dus ik kocht de Makeup Revolution Iconic Pro 2 palette erbij.
Benieuwd? Lees snel verder!Ik plaatste laatst een bestelling bij de webshop Beauty88. Ik kocht o.a. de Iconic Pro 1 waar ik eerder een review over schreef (lees hier) maar ook de anders versie wat een dupe zou moeten zijn voor de Lorac Pro 2. Vandaag laat ik jullie de Makeup Revolution Iconic Pro 2 zien, uiteraard met swatches.


Ook deze verpakking heeft net als de Iconic Pro 1 een matte bovenkant. Binnenin vind je een grote spiegel en een dubbelzijdige kwast. Ik gebruik ze zelf nooit omdat ik mijn eigen kwasten net iets fijner vind, maar het is zeker een toevoeging aan dit palette. Weg met die spons-applicators!


Dit palette heeft ook voor elke oogschaduw een naam. Ik vind dat altijd net iets extra's geven aan een palette. Ook hierin vind je 8 matte oogschaduws gevarieerd van warm en koel, licht en donker. De blauwe kleur valt op en geeft juist een leuke uitstraling aan de palette. Ook vind je een rij met 8 shimmer oogschaduws. Waarvan er meer koele tinten zijn dan warme.


Bovenste rij, mat: Paper, Chase, Smooth, New-Tral, One Way, New Rules, Grey Day en Sudden.


Mooie pigmentatie. Vooral de eerste 4 waren erg makkelijk met swatchen. De laatste 4 zijn iets minder gepigmenteerd en heb ik 2x moeten swatchen. De paarse kleur is heftiger dan dat hij eruit ziet in de pan. Dus eigenlijk heb je 2 mooie knal kleuren. De grijze en zwarte kleur vind ik iets minder, maar kunnen mooi gebruikt worden bij een smokey look.


Onderste rij, shimmer: Only, Silk, Awaken, New Day, Steal-er, Echo, Ambition en Faith.


These swatches are to die for! Simpel weg maar 1 swatch nodig om dit te krijgen. Prachtige kleuren, een aantal highlighters, maar ook mooie gouden tinten die mooi op het ooglid gebruikt kunnen worden. De laatste 2 zijn iets minder shimmery, maar dat maakt ze niet minder mooi.


Ik ben erg tevreden met de Iconic Pro 2. Goede pigmentatie en mooie neutrale kleuren met een paar knalkleuren om je look net iets op te leuken. Ik ben zelf iets meer van de Pro 1. Maar voor €8,49 is dit een zeer goede palette en heb je zeker waar voor je geld.
Heb jij palettes van Makeup Revolution?
Als jullie in het vervolg een look willen zien bij een palette die ik op dat moment review, laat het dan even weten!
Liefs, Ashley.
4 opmerkingen:

  1. Jeetje dit ziet er héél goed uit, wat een pigmentatie en wat een mooie diverse kleuren! Hier kun je alle kanten mee op!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het ziet er echt prachtig uit, heel erg mooi, ..het zijn niet echt kleuren die ik vaak draag, maar One way en New rules vind ik wel kleuren met een taddadadada geweldig factor!...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi palette! Ben benieuwd naar een look, hoe deze kleuren jou staan! Liefs, Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥