zondag 22 maart 2015

Review | Makeup Revolution Pure Pigments

Ik had een bestelling geplaats bij de webshop MakeupMusthaves. Ik was enorm benieuwd naar de Pure Pigments van Makeup Revolution. Jij ook? Kijk dan snel verder.Ik bestelde bij de MakeupMusthaves deze potjes. De Pure Pigment van Makeup Revolution. Ik had ze al eens eerder in de webshop gezien. Maar ik besloot ze nu toch maar eens te gaan bestellen. Ik koos voor 5 neutrale kleuren waarvan ik wist dat ik ze zou gaan gebruiken. Ze verkopen ook meerdere kleuren, dus neem zeker even een kijkje!


Er zitten zifters in de potjes waardoor je het makkelijk kunt tikken in de dop. Tenminste, normaal gesproken zou dit zo gaan en dit ging bij de meeste. Helaas zaten bij mij 2 potjes de zifters van los, waardoor ik ineens de hele inhoud van het potje in mijn hand had. Woepsie! Ik heb ze gelukkig nog wel kunnen redden.


Ik koos voor de kleuren(v.l.n.r.): Grandeur, Dynamic, Cautious, Indirect en Supreme.
Tijd om te swatchen!


Het zijn zeer gepigmenteerde shimmer/metallic pigments. Van elk hoefde ik enkel maar 1 swatch te maken. Alleen Supreme is iets minder gepigmenteerd, meer een soort van glitter/shimmer. Prachtige variatie van kleuren, meer gevarieerd dan dat het in eerste instantie leek in de potjes.


Ik ben zeer en zeer tevreden over deze pigments! Zodra er meerder kleuren beschikbaar zijn ga ik deze meteen bestellen. Want je betaalt voor 1,5g (wat redelijk veel is) maar €1,49?! Ik lig daar geen moment wakker van als ik zie wat voor pigmentatie deze pigment-potjes afgeven. Jup, daar wil ik er meer van hebben!

Heb jij ook een Pure Pigment van Makeup Revolution?
Let me know!

Liefs, Ashley.

4 opmerkingen:

 1. Wat een kleur, geweldig, fijne tip !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So hallo hoe goedkoop?? Dit ziet er héél goed uit, hoewel ik pigments dan weer niet super vind werken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, is echt geen geld. Ik gebruik ze normaal gesproken ook niet omdat het teveel gedoe is haha maar met een beetje Fix+ van MAC lukt het aardig! =)

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥