dinsdag 3 maart 2015

Review | Makeup Revolutions Goddess of Love & Summer of Love

Toen ik laatst het gewonnen pakketje van Makeup Musthaves binnen kreeg besloot ik om het in 2 gedeeltes te doen. Neem jij een kijkje? Hierin laat ik de bronzers en de highlighter zien die ik kreeg!
 


Ik had al eerder een review geplaats van de Blushing Hearts van Makeup Revolutions, waar ik zeer tevreden over was. Dus vandaag zoals beloofd een review van deze gouden hartjes! Ik won dit pakketje bij Makeup Musthaves en wat ben ik hier blij mee zeg.
 

Ik kreeg 2 bronzers en een highlighter. Alle Blushing Hearts, Summer of Love Bronzers en Goddes of Love Highlighters zijn gebakken en geven een natuurlijke glans.
Ik laat ze uiteraard zien met swatches.
 


Goddes of Love.


 
 Een mooie champagne kleurige highlighter, die moet je gewoon hebben in je makeup stash. Vaak staat hij ook bij iedere huidskleur prachtig.


Summer of Love - Love Hot Summer
 

 
Een mooie glanzende kopere peachy bronzer met een gouden swirl er doorheen.

 
Summer of Love - Summer of LoveEen kleur die ik niet echt kan omschrijven.. Ookal zou dit een bronzer moeten zijn heeft hij op het eerste gezicht iets weg van Soft & Gentle van MAC. Maar hij is iets meer oranje en is iets matter.
 

 
De swatches. 
De highlighter is prachtig en zeer gepigmenteerd. Hij swatcht iets meer roze als dan ik had verwacht maar dit maakt hem niet minder mooi. Love Hot Summer is iets meer gepigmenteerd en is vrij oranje. Momenteel zou ik deze niet kunnen dragen, misschien als ik een paar tintjes donkerder ben in de zomer zou hij van pas komen. Summer of Love zou ook een bronzer moeten zijn, maar dit gaat voor mij niet werken. Ik vind deze eigenlijk wel een beetje tegenvallen. Hij was ook een stuk harder en moeilijker te swatches dan de andere prachtige hartjes.
 

Ik ben er ontzettend blij mee en ze zijn zeker in toevoeging in mijn make-up stash!
Er zijn kort geleden 6 stuks nieuw bij gekomen op de webshop Makeup Musthaves die er ook prachtig uit zien!
 
Deze prachtige hartjes kosten €6,99 per stuk en dat zijn ze zeker waard! Wist je by the way ook dat ze zelfs meer gram bevatten als die van Too Faced voor veel minder geld!
 

Heb jij al iets uitgeprobeerd van Makeup Revolutions?
Let me know!
 
Liefs, Ashley

 

4 opmerkingen:

  1. Leuk dat je het hebt gewonnen, ze zien er heel mooi uit! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze zo leuk! Ik heb zelf een blush en die vind ik erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zien ze er schattig uit, echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥