woensdag 18 maart 2015

Review | YSL Volupté Sheer Candy - 06 Luscious Cherry

Ik bestelde mijn eerste high-end lipstick van YSL. Is it worth it or not?
Benieuwd? Kijk dan snel verder!


Ik wilde al een lange tijd een high-end lipstick kopen. De YSL Volupté Sheer Candy stond bovenaan op mijn lijstje van mijn wishlist. Tijdens de kortingsweek voor lipsticks bij ICIparisXL vorige week pakte ik mijn kans en bestelde ik deze lipstick. De kortingsweek was al een tijdje bezig maar de lipstick bleef maar in mijn hoofd dwalen. En met zo'n flinke korting kon ik eigenlijk geen nee zeggen.


Ik begin steeds meer een fan te worden van lipsticks, maar als ik een beetje in mijn comfort zone wil blijven neig ik toch liever naar de getinte lipsticks/balsems. Zo heeft YSL prachtige lijnen met lipsticks maar deze sprak mij toch het meeste aan, juist omdat hij sheer is.


De verpakking voelt zeer luxe aan en je weet dan ook gelijk al waarom de lipsticks van YSL duurder zijn. De Volupté lijn heeft mooie gouden hulsen maar om de Sheer Candy te kunnen onderscheiden is deze huls zilver. Het logo is dan wel weer goud en dat gaat goed samen.


Ik koos voor een mooie cherry kleur ook wel genaamd, 06 Luscious Cherry. Ik merkte wel dat er shimmers in de lipstick zat, ik hoop zelf eigenlijk dat ze niet goed te zien zijn want hier hou ik juist niet van.


Swatches op mijn hand. Eerste swatch is 1 swipe en de 2e swatch zijn meerdere laagjes dus je kan deze lipstick zeker opbouwen.


Bij mij heeft het een my lips but better effect. Net iets roder dan normaal maar erg mooi! De lipstick smeert erg fijn en ruikt dan ook héérlijk! Een fruitige snoepjes geur. De shimmers zie ik gelukkig niet meer terug op mijn lippen. Er blijft een mooie glans achter en verzorgt de lippen ook gelijk. Eigenlijk precies wat ik zocht!


Ik kocht deze lipstick tijdens de kortingsweek van ICIparisXL en betaalde er €20,71 voor. Normaal gesproken kost hij in de winkel of online, €31,06. Zonder de korting had ik deze lipstick waarschijnlijk niet gekocht. Maar ik ben zeer tevreden en ik raad dan ook zeker iedereen aan om tijdens zo'n kortingsweek een high-end lipstick aan te schaffen naar behoefte. Ik ben erg blij dat ik dit mooie pareltje kan toevoegen aan mijn stash! En hij is zijn geld zeker weten waard!
Heb jij een high-end lipstick gekocht tijdens de kortingsweek?
Of heb jij een aanrader van high-end? Let me know!
Liefs, Ashley.

9 opmerkingen:

 1. Wauw wat een plaatje! Hier ga je zeker geen spijt van krijgen <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he?! Ik ben er echt ontzettend blij mee! =D

   Verwijderen
 2. Ik word altijd alleen al gek van de hulzen! Dit is een mooie subtiele kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad, de verpakking alleen al!! Precies wat ik zocht =)

   Verwijderen
 3. Echt een mooierd zeg. De kleur staat je ook enorm goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥