zaterdag 7 maart 2015

Wishlist | Make-up 2015

Ik zat zoals gewoonlijk hier en daar te struinen op het internet naar nieuwe make-upjes en besloot om weer eens een leuke wishlist te maken. Ik heb een aantal producten uitgekozen die ik nog heel graag zou willen toevoegen aan mijn stash.
Kijk jij met me mee?


Make-up Wishlist 2015

Vandaag wil ik weer eens mijn Make-up Wishlist met jullie delen.
Meer dan een jaar geleden maakte ik ook een wishlist en ik besefte dat, wat er op het lijstje stond, ik nog steeds niet in mijn bezit had. Ik ging dus weer het net afzoeken naar producten. Helaas is niet alles in Nederland verkrijgbaar dus besloot ik om deze producten op een rijtje te zetten die je kunt kopen in winkels of dergelijke webshops.


Kwasten-set - Ik heb er eigenlijk zat, ja wel een stuk of 40, maar op de één of andere manier lijk ik er nooit genoeg te hebben. Mijn allereerste en ook duurste beauty aankoop was dan ook een compleet kwasten set van Sigma, waar ik overigens nog steeds tevreden mee ben. Ik zie het zoiets als een investering, iets waar je heel lang mee zou kunnen doen zolang je ze goed verzorgt. Toch wil ik nog een aantal kwasten van Zoeva en MAC uitproberen.

MAC Lipstick - Jaja, alhoewel ik toch een aantal dingentjes van MAC heb zoals oogschaduw, heb ik nog helemaal geen lipstick van dit prachtige merk. Elke keer als ik bij de MAC-counter stond, stond ik er eigenlijk alleen maar naar te staren en ga meestal met andere spulletjes of met lege handen naar huis. Ik zoek nog een mooie everyday kleurtje, maar niet te nude aangezien mij dit niet zo staat. Als jullie suggesties hebben hoor ik dat graag!

NYX Slim Lip Pencil - Hier hoor ik hele goede dingen over en ik zit al vaak op de Douglas site te kijken welke ik dan ook eens kan nemen. Tegenwoordig kijk ik heel veel naar MannyMUA, ohh I love this guy, maar goed zijn favo lipliner is Peekaboo Neutral. Deze zou ik ook graag willen toevoegen aan mijn stash, maar hij is steeds uitverkocht.. Bummer!

Anastasia Brow Wiz - Voor vele is dit een holy grail en dat geloof ik best als ik kijk naar de prijs. Momenteel ben ik nog wel tevreden met de Catrice wenkbrauw producten die ik gebruik, maar toch zou ik wel een graag willen investeren in een goed wenkbrauw product.

MAC Mineralize Blush - Laatst kocht ik er 1 genaamd Love Thing en ik ben zo blij dat ik deze mee naar huis heb genomen. Maar ja, nu wil ik graag een ander kleurtje erbij, het kost aardig wat maar je krijgt er veel voor terug. Zo'n blush is namelijk niet binnen 3 maanden op, tenminste als je hem gewoon normaal gebruikt haha.

Eyelashes - Een goed paar eyelashes zou ook van pas komen. Niet een paar waar je €30 aan uit hoeft te geven natuurlijk maar ik heb al een mooie multipack van Ardell op het oog die iets meer betaalbaar zijn.

YSL Lipstick - Momenteel is er nog 40% bij ICIPARISXL op alle lipsticks en ik zit letterlijk al een week te staren naar de Rouge Volupté Sheer waarvan er al veel uitverkocht zijn. Ook dit zou een grote investering zijn, maar wel een hele mooie. Ook zijn de andere lipsticks uit de Rouge Volupté erg mooi.

MAC Cinderella Stroke Of Midnight 6x Eyeshadow -  's Ochtends vroeg keek ik op de site en stond hij er nog niet tussen en nog geen paar uur later zag een post op Instagram van Betty Budget; wie er mooie spulletjes heeft besteld van deze collectie. Toen ik eenmaal ging kijken was de helft alweer uitverkocht en ook helaas dit palette. Achteraf misschien maar goed ook, maar ik vond het wel erg jammer. Misschien dat ik hem nog koop als hij in de winkel ligt.

LA Girl Pro Concealer - Deze staat al ontzettend lang op mijn lijstje en nu is hij ook eindelijk in Nederland te koop. Maar met dit soort dingen online bestellen vind ik vaak lastig want ik wil natuurlijk niet met de verkeerde kleur rondlopen. Dus nog even goed research doen en dan ga ik deze zeker bestellen!

Natuurlijk heb ik nog een aantal dingentjes die ik graag zou willen hebben, maar aangezien ik nog een mooie make-up vanity met een kast aan wil schaffen liggen de prioriteiten even anders.

Wat staat er op jouw Make-up Wishlist?
Let me know!

Liefs, Ashley.

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige producten allemaal, jammer van de prijzen :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik heb dan vanmiddag ook toch de YSL lipstick besteld haha! Maar alles op z'n tijd, sommige producten zijn wat betaalbaarder maar eerst eens een mooie vanity kopen zodat ik alles mooi op kan bergen! 😊

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥