vrijdag 17 april 2015

Collecties | Mijn Essence Lipsticks

Wie kent ze niet?! Jij zal er vast en zeker ook wel eentje in je stash hebben.. Vandaag laat ik mijn Essence Lipstick Collectie zien. Benieuwd naar de kleuren?Nadat Essence laatst met nieuwe kleuren is uitgekomen, leek het mij leuk om mijn collectie te laten zien. Ik heb ze niet allemaal, maar deze wil ik graag met jullie delen. Omdat ik er eigenlijk naast de nieuwe lipsticks helemaal geen reviews over heb geschreven. Zeker omdat ze zo budget zijn en goed, zet ik ze vandaag in het zonnetje.
 


Dit zijn mijn Essence Long Lasting Lipsticks. Ik heb er in totaal 6 uit deze lijn.
De kleuren van links naar rechts en ook op cijfervolgorde:
04 - On The Catwalk!, 05 - Dare To Be Nude, 06 - Barely There!, 07 - Natural Beauty, 09 - Wear Berries!, 13 - Love Me.
 

 
04 - On the Catwalk: Een zacht aarbei rode kleur met een bruine ondertoon.
05 - Dare To Be Nude: Een nude/peachy kleur met een bruine ondertoon.
06 - Barely There: Een taupe-achtige kleur met een paarse ondertoon.
07 - Natural Beauty: Een perfecte zachtroze kleur, perfect voor elke dag.
09 - Wear Berries: Een medium paarse fuchsia kleur met een rozige ondertoon.
13 - Love Me: Een koraal peach kleurtje.
 

De lipsticks kunnen iets anders zijn op mijn lippen dan in de huls, aangezien mijn eigen lipkleur iets donkerder is.
 
04 On The Catwalk, 05 Dare To Be Nude, 06 Barely There.
 

 07 Natural Beauty, 09 Wear Berries, 13 Love Me.

 


Ook heb ik nog 3 andere lipsticks van Essence uit 2 verschillende lijnen. Een lipstick uit de normale collectie, die ook wat goedkoper zijn en ogen, iets minder gepigmenteerd zijn. Ook heb ik nog 2 lipsticks die uit de Long Lasting Nude lijn komen, die eigenlijk hetzelfde smeren als de andere Long Lasting lipsticks.
 
 
De kleuren van links naar rechts: 53 - All About Cupcake (normale collectie) en dan de lipsticks uit de nieuwe collectie: 03 - Come Naturally en 05 - Cool Nude. Hier heb ik een review over geschreven, klik hier.
 
53 All About Cupcake, 03 Come Naturally, 05 Cool Nude.
 


Ze zijn aardig gepigmenteerd en zijn erg romig, dat ze smeren als boter. Op de foto's komen ze erg glossy over, maar in het echt valt dit best wel mee. Erg long lasting zijn ze nou ook weer niet, maar eerlijk gezegt verwacht ik dat ook totaal niet van de prijs. Ze blijven ongeveer 2 á 3 uurtjes zitten en daarna is bijwerken een to do dingentje. Er zit gelukkig ook veel variatie in de lijnen die Essence heeft.
 
Welke en hoeveel lipsticks heb jij uit de Long Lasting lijn van Essence?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.6 opmerkingen:

 1. Ik vind Essence lipsticks zo fijn! Je hebt hele mooie kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he en dan ook nog eens de prijs! Thanks =)

   Verwijderen
 2. Love de lipsticks van Essence, mooie kleuren heb je! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ja, erg fijn! Wil er eigenlijk nog een paar bij halen, een mooie rode bijvoorbeeld! =) Thanks

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥