woensdag 1 april 2015

Favorieten | Nieuw & herontdekt in maart

De maand maart is voorbij en we zitten alweer officieel in de lente. Ook deze maand heb ik een aantal favorieten (her)ontdekt. Kijk jij mee?
  


Ik kocht een aantal nieuwe spulletjes en heb ook een aantal spullen herondekt of opnieuw aangeschaft.

Ik kocht als eerste de nieuwe hype, het marmer schaaltje van de H&M, ongetwijfelt kun je ze tegenwoordig bij meerdere zaken kopen. Ik heb marmer altijd al mooi en chique gevonden en vond dit dan ook een hele mooie detail en toevoeging voor op mijn kamer.
 

Ik bewaar hier dan ook mijn everday sieraden op. Ik hou van simpele sieraden, mooi gepresenteerd en makkelijk bereikbaar. Ook bewaar ik mijn YSL Volupté Sheer Candy Lipstick hier op. Hier schreef ik onlangs een review over.
 

Ik heb nog een aantal parfums staan, maar was op zoek naar een nieuwe geur om op te doen. Ik kwam de Diesel Fuel for Life tegen met een flinke korting. Deze heb ik vroeger al eens gehad en ik ben echt gek op deze geur!
 

Deze producten had ik al in mijn stash maar heb ze de laatste tijd onzettend vaak gebruikt. De Sleek Bronze Block is perfect voor deze dagen om jezelf een kleurtje te geven. De NYC lipbalm is ontzettend fijn om even snel een kleurtje aan te brengen op de lippen en ik heb hem in de kleur 040 Riverside Rose. Ik ben gek op lipbalms en heb gebruik deze Baby Lips Dr. Rescue nu al een tijdje en ik vind deze lijn erg fijn.

Dit waren de mijn favorieten van de maand.

Wat waren jouw favorieten? Laat het achter in de comments of heb je een artikel erover geschreven? Laat dan een linkje naar je blog achter!

Liefs, Ashley.
 

8 opmerkingen:

 1. Wow, leuke favorieten! Ik heb onlangs een Hema lipbalm gekocht. Echt een top product! Http://www.beautybysuzannex.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik ook erg benieuwd naar geworden, hoor/lees er goede verhalen over! Misschien snel maar eens een bezoekje brengen bij de Hema =)

   Verwijderen
 2. Mooie favorieten! Je hebt er ook echt mooie foto's van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh mijn reactie is weg. nog een keer : ik heb heel veel make up van nyc maar de lipbalm ga ik zeker halen leuk artikel xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Dr. Rescue lijn van de Baby lips is erg fijn naar mijn mening! Ze hebben een mint geur/smaak.

   Verwijderen
 4. Wat een prachtig sieraadje is het kettinkje....subtiel....maar wel geweldig, juist hierdoor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ben echt gek op simpele subtiele sieraden! Hoe gaaf ik statement kettingen ook vind, de kans is groot dat hij na 5 minuten weer af word gedaan..

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥