woensdag 29 april 2015

Favorieten | Ontdekt en opgemaakt in april

De maand april is weer voorbij gevlogen.. Ook deze maand heb ik weer mijn lente favorieten maar ook een keer producten die ik heb opgemaakt!
 Wauw, wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel. Ik ben ook ontzettend druk geweest en besefte me ineens weer dat ik mijn meest gebruikte producten in het zonnetje moest zetten. Ook heb ik een aantal producten opgemaakt deze maand, wat mij namelijk niet snel gebeurd. Dus opgemaakt producten zullen dan dus ook niet elke maand voorbij komen.
 


Favorieten
 
Dit zijn mijn favorieten van de afgelopen maand. Het zijn er niet heel veel maar ik heb hier het meest gebruik van gemaakt. Let's start of with; KIKO Eye Clics palette. Deze palette heb ik nog niet heel de maand gebruikt aangezien ik hem 3 weken geleden binnen kreeg, ik heb hem veel gebruikt voor dagelijkse ooglooks. Ik heb hier ook een review over geschreven als je hier benieuwd naar bent. Ook heb ik heel vaak mijn Victoria Secret Vanilla Lash Body Spray gebruikt wanneer ik onder de douche vandaan kwam na mijn werk. Naast dat ik gewoon mijn deo gebruik vind ik dit heerlijk om lekker op te sprayen, zo heb ik dan ook een heerlijke vanille geur om me heen hangen. Hij hoort nog net niet bij mijn opgemaakt producten, maar bijna wel. Ik heb het dan ook over mijn favoriete kaars ever, de Bath & Body Works Sweater Weather. Deze geur is zo goddelijk lekker, moeilijk te beschrijven.. Hij is dan wel een beetje herfst-achtig maar heerlijk fris. Ook heb ik mijn Sigma Powder Blushes in de kleuren, Mellow en Serene heel vaak gebruikt. Eigenlijk zitten deze standaard in mijn everyday bakje. Mellow gebruikt ik om een beetje te shapen samen met de Sleek Bronze Block en Serene is een perfect everyday blush kleurtje. Ze zijn dan ook allebei mat, wat ik ook erg fijn vind.
 


Opgemaakt
 
Dit zijn de producten die ik afgelopen maand heb opgemaakt. Als eerste mijn favoriete haar conditioner, Aussie Miracle Moist. Deze ruikt zo fantastisch lekker, naar de Bubble Gum Spaghetti sliertjes van vroeger. Tenminste it reminds me of that. Ook maakt het mijn haar super zacht. Ik koop eigenlijk nooit douchegels van het Kruidvat eigen merk, maar toen ik deze zag staan had ik gelijk zin in de zomer. Dit was dan ook een Limited Edition in de geur meloen & peer. De geur zelf vind ik nog niet zo extreem lekker, maar ik was fan van de substantie. In de gel zitten olieparels, die uitdroging van de huid voorkomen en dat heb ik dan ook gemerkt, mijn huid werd hier super zacht van. Over naar 1 van mijn favoriete huidverzorgings producten, de Garnier Micellair Reinigingswater. Dit is echt een musthave in je skincare routine. Momenteel gebruikt ik de groene variant van Garnier. Ik kocht een lange tijd terug de Philosophy Melon Daiquiri die je kan gebruiken als shampoo, shower gel en voor in bed. Ik gebruikte hem alleen als shower gel en wauw, zo jammer dat deze op is! Ik heb er lang mee gedaan omdat je steeds maar een klein beetje nodig hebt. De geur is heerlijk en herinnert mij aan nog een geur van vroeger dat ik als kind vaak in Spanje kocht, watermeloen kauwgom ballen. Blijkbaar was ik erg fan van kauwgom! Ik maakte nog 1 van mijn favoriete skincare producten op, de Lush Tea Tree Water. Dit is dan ook echt mijn alltime favorite skincare product. Hij is nou een tijdje op en ik mis hem echt in mijn routine. Dus ik ga hem toch wel even online bestellen aangezien ik niet echt de tijd heb om de stad in te gaan. Als laatste en het enigste make-up product dat ik heb opgemaakt afgelopen maand, dit was de Maybelline Fit Me Concealer. Aangezien mijn favoriete concealer ever ineens uit het assortiment werd gehaald, de Age Rewind Concealer ook van Maybelline, moest ik op zoek naar een andere en dit komt dan toch wel op de 2e plek van de concealers.
 
 
Dit waren mijn favorieten en opgemaakt producten van de afgelopen maand. Het zijn aardig wat producten, tenminste meer dan normaal. Sommige producten zal ik in de toekomst vast nog eens aanschaffen. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat!
 
Had jij veel favorieten van de afgelopen maand?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

1 opmerking:

  1. Ohhh, zelf vind ik de Aussie producten ook zo heerlijk ruiken, zonde dat hij op is...

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥