maandag 13 april 2015

Favorieten | Series You Must Watch

Naast bloggen vind ik het ook ontzettend leuk om eens lekker een middag of avondje series te kijken. Ik kijk niet 1 serie tegelijk, maar meerdere door elkaar. Ik heb namelijk geen geduld om te wachten op een nieuwe aflevering. Benieuwd naar welke series ik kijk en aanraad? 
 


The Vampire Diaries
 
Als je van Twilight houdt, dan zal dit zeker je nieuwe favoriete serie worden.
Een heerlijke drama serie waarin sexy vampieren strijden om een vrede en liefde in het kleine stadje, Mystic Falls, waar bovennatuurlijke dingen zich afspelen. De serie draait voornamelijk over het leven van Elena Gilbert die samen met haar broertje en tante onder 1 dak woont. Haar ouders zijn om het leven gekomen tijdens een auto-ongeluk en Elena heeft godszijdank maar wonderbaarlijk overleeft. Ze ontmoet een mysterieuze jongen en komt er al snel achter dat er meer aan de hand is.
 
De serie is van start gegaan in september 2009 en telt momenteel 6 seizoenen.
 
 
Pretty Little Liars
 
Nog zo'n heerlijke drama serie, maar met natuurlijk wel een heel andere verhaallijn.
De serie volgt een clubje van 4 vriendinnen, die voorheen heel close waren en nog een Queen Bee hadden. Totdat Queen Bee oftewel Alison op mysterieuze wijze verdwijnt, groeien de meiden uit elkaar. Een jaar later ontvangen ze vreemde berichten die grote geheimen over hun bevat. Diegene achter de berichten en de bedreigingen noemt zichzelf 'A'. De 4 vriendinnen, Aria, Emily, Spencer en Hanna, zetten alles op alles om 'A' te ontmaskeren en de verdwijning van hun Queen Bee te ontrafelen.
 
De serie is van start gegaan in juni 2010 en heeft momenteel 5 seizoenen.
 
 
The Carrie Diaries
 
Een heerlijke tiener-drama serie die ik sinds kort heb ontdekt, heel erg leuk.
Als je van Sex and the City houdt, dan móet je deze serie zeker zien!
De serie volgt het leven van de jonge 16-jarige Carrie, ja Carrie van Sex and the City zelf. De serie speelt zich af in 1984 en geeft je een terugblik op de opgroeiende Carrie. Ze woont op een uur rijafstand van de grote stad, New York City. Ze probeert haar school, vriendinnen, de jongen waar ze verliefd op is en haar aankomende carrière te combineren, maar trekt zij dit wel allemaal?
 
 De serie is van start gegaan in januari 2013 en is na 2 seizoenen van de buis gehaald.
Such a shame!
 
 
Orphan Black
 
Deze serie valt weer in een andere categorie, namelijk sci-fi maar genoeg drama zal er in deze serie voorbij komen. De serie draait om Sarah Manning, die in shock is als zij iemand die sprekend op haar lijkt zelfmoord ziet plegen. De dubbelganger laat voordat ze zelfmoord pleegt gegevens van zichzelf achter en Sarah is dan enorm benieuwd wie deze vrouw is. Ze neemt haar identiteit over en komt er al gauw achter dat er meer zijn zoals haar. Ze is op zoektocht naar wie haar heeft gekloond.
 
De serie is van start gegaan in maart 2013 en telt momenteel 2 seizoenen.
 
Dit waren mijn favorieten series van het moment.
 
Wat zijn jouw favorieten series?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

Bron foto's: Google

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥