woensdag 15 april 2015

Q and A | Ask Me Anything #1

Ik vond het leuk om eens een Q and A te doen. Ik vroeg jullie afgelopen weekend of jullie nog leuke vragen voor mij hadden en in dit artikeltje beantwoord ik ze. Leer mij zo ook een beetje beter kennen!1. Wat was jouw allereerste make-up product?
Natuurlijk had ik als kind-zijnde al zo'n kinder make-up setje. Wat by the way enorm naar plastic stinkt. Maar volgens mij was mijn allereerste 'echte' make-up product een mascara van de Etos. Waar ik eigenlijk totaal mijn make-up niet meer haal.
 
2. Wat is je favoriete make-up merk?
Erg lastig, ik heb er namelijk meerdere en niet perse van 1 merk heel veel. Ik vind bijvoorbeeld de Lipsticks van Essence heel fijn en lekker budget, maar ik ben ook helemaal verliefd op mijn MAC poeder! Maar het merk dat ik lekker gevarieerd vind en betaalbaar is Makeup Revolution.
 
3. Waar koop jij al je make-up?
Ik koop mijn make-up vaak bij de Kruidvat of de DA. Online bestellen ben ik ook een fan van, zeker omdat sommige merken niet in de winkel verkocht worden. In mijn side-bar vind je ook nog mijn favoriete webshops voor make-up!
 
4. Op welke leeftijd droef je make-up?
Ik begon met een beetje mascara in de eerste klas van de middelbare school. Doordat ik in het 3e jaar een richting moest en het al gauw Uiterlijke Verzorging werd begon ik steeds een beetje meer te dragen, maar foundation heeft bijna nooit in mijn routine gezeten.
 
5. Hoe reageren je vriendinnen op je met je beautyblog?
Ik moet eerlijk toegeven, veel vriendinnen heb ik niet. Maar diegene die ik heb steunen mij volledig en supporten mij ook hierin! Eigenlijk niemand, die dicht bij mij staat, keurt mijn beautyblog af. Ook heb ik hele lieve meiden leren kennen uit het bloggers wereldje waar ik dagelijks mee klets en daardoor begrijp je elkaar vaak wel heel goed. Ook hun ben ik gaan zien als vriendinnetjes!
 
6. Wat is je favoriete make-up categorie?
Hmm, ook deze vind ik vrij lastig.. Ik heb bijvoorbeeld voor mijn doen heel veel lipsticks en oogschaduws, maar het niet dat ik het beide dagelijks gebruik. Vanwege de grootte van de collectie zelf zeg ik dan toch oogschaduw! Ik zou wel graag een grote blush stash willen.
 
7. Wat zou je nog willen hebben qua make-up?
Haha, wat niet?! Als ik echt moest kiezen zou ik voor MAC Pro Concealer gaan en een lipstick. Oja, en ook nog eens een goede bronzer. En.. Haha! Jeetje, eigenlijk zou ik zoveel willen, zolang het buideltje het maar toelaat.
 
8. Als je in een winkel 20 minuten gratis dingen mocht pakken, welke winkel zou dat dan zijn?
Hmm.. Jeetje, dit soort vragen vind ik zou lastig want ik wil zoveel!! Haha, voor beauty/fashion zou ik gaan voor de Bijenkorf en anders voor Mediamarkt. 
 
9. Wat betekend happiness voor jou?
Happiness betekend voor mij: lekker in je vel zitten, genieten van de kleine dingentjes, leer jezelf waarderen maar ook andere om je heen. Doelen in je leven hebben en die kunnen voltooien. Ga ook vooral je dromen achterna! Be proud of who you are and what you want to be!
 
10. Wat wil je in 2015 nog allemaal doen?
Wat ik nog allemaal wil doen.. Ik zou heel graag mijn kamer willen verbouwen, mooie plekjes creëren waar ik foto's kan maken voor mijn blog. Alles voor mijn blog een beetje upgraden, denk hierbij aan een camera, laptop etc. Ik zou heel graag naar IMATS in Londen willen gaan of een andere vakantie. En als het buideltje het toelaat, toch ook maar eens gaan voor mijn rijbewijs.
 
Deze vragen zijn gevraagd via Instagram en ik hoop dat ik ze een beetje leuk heb beantwoord!
Ik vond het in ieder geval erg leuk om te doen. Vond jij mijn Q and A leuk, laat dan even weten of je dit vaker wilt zien! Bedankt voor jullie vragen!
 
Liefs, Ashley.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥