dinsdag 21 april 2015

Review | BE Creative Make Up Divine Make-Up Palette

Ik zag dit merk al eerder bij de Ici Paris XL maar was er verder nog niet mee bekend. Nu was er een leuke sale gaande en besloot ik dit palette mee te nemen. Ik wil vandaag de BE Creative Make-up Divine Make-up Palette aan jullie laten zien. Kijk je mee?
 


Ik heb dit merk al vaker voorbij zien komen bij de Ici Paris XL maar op de één of andere manier nam ik nooit wat van dit merk mee naar huis. Nu was er een leuke korting en kon ik deze palette voor €15,- meenemen. De palette sprak mij erg aan en ik laat jullie zien waarom!

 
De palette heeft een glanzend zwarte verpakking met een slangenprintje erop. De verpakking alleen al sprak mij enorm aan, chique en simpel. Ook op het doosje zelf waar de palette in komt staat een slangenprint. Het straalt in ieder geval luxe uit!

 
De kleuren zijn best heftig alhoewel je hier ook een simpele everyday look mee kan maken. Ik vind het erg handig dat er een grote spiegel in zit. Een kwastje mis ik hier dan zeker niet bij, want vaak krijg je dan ook van die sponsapplicatoren. Dus dan neem ik toch al gauw mijn eigen kwasten set mee, aangezien dit de perfecte palette zou kunnen zijn met de oogschaduws, blush en highlighter in 1.


De palette komt met 6 oogschaduws, links-boven een highlighter en links-onder een peachy blush. De oogschaduws zijn best gewaagd alhoewel je er verschillende looks mee kunt maken. Ze hebben allemaal ook wat shimmers, de een wat meer dan de ander. Little note: ze hebben helaas geen namen, wat erg jammer is.
 

Swatching time! Wauw, ik was blij verrast. Prachtige oogschaduw kleuren en de pigmentatie ziet er prima uit! De eerste 2 en de 5e oogschaduws bevatten zoals je ziet iets meer shimmers. Fijne variatie van kleuren!
 


Dan nu de highlighter en blush! Wauw, een prachtige rozige highlighter en een matte peachy blush. Hele mooie kleuren en ook makkelijk te gebruiken als oogschaduw als je dat zou willen. Ik had wel graag gewild dat de pans van de highlighter en blush iets groter waren. Zodat het wat handiger werken is met een kwast.
 


Ik ben enorm blij dat ik deze BE Divine Make-Up Palette heb kunnen scoren voor €15,00. Ook erg leuk om dit dan ook als eerst te testen van dit merk! Ik ben erg benieuwd geworden naar dit merk. Als je interesse hebt in de palette, zou ik zo snel mogelijk naar de winkel rennen aangezien hij in de sale is!
 
Heb jij producten van BE Creative Make-Up? Wat raad jij aan?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 


5 opmerkingen:

 1. Wat een mooi palette zeg, hele mooie kleuren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig palette! Wat fijn dat je m zo goedkoop hebt kunnen scoren! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, de kleur van de highlighter is echt geweldig mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh ook al zo'n mooi palette! Ik heb er zelf ook een die ik eigenlijk te weinig gebruik, maar de pigmentatie is zo goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een prachtig paletje! Jammer dat hij toen in de sale was, nu kan ik hem waarschijnlijk niet meer krijgen. Maar alsnog een mooi palet hihi

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥