zaterdag 11 april 2015

Review | Catrice Doll's Collection Limited Edition

Catrice is weer uitgekomen met een nieuwe collectie genaamd, Doll's Collection, die momenteel in de winkels ligt. Ik heb 3 producten kunnen scoren uit deze collectie mee. Kijk jij mee?
 


Ik kijk vaak uit naar nieuwe collecties die Catrice weer eens uitbrengt. Zo ook deze poppige collectie geinpireert op de jaren '60, trok mij aan. Hoewel ik de oogschaduws zelf wat minder vond besloot ik 2 nagellakjes en de blush mee te nemen. 
 

Ik nam deze 2 nagellakjes mee. De verpakking ziet er anders uit dan normaal en deze retro look vind ik een erg leuke detail. Catrice belooft dat deze nagellakjes een ultieme dekking en glans geven.
 
 
De nagellak heeft een redelijk breed kwastje wat erg handig is.Aangezien ik al niet een master breng van het aanbrengen van nagellak met dunne kwastjes. Ik koos voor 2 lieve kleurtjes die perfect zijn voor de lente en aankomende zomer. Excuses voor de volgende foto's, ik had erg last van droge handen.

 
C04 - Be My Porcelain Doll €2,99
Een, zoals de naam al zegt, porselein kleurtje met een parelmoer glansje. Ik heb 2 coats aangebracht en ik ben niet zo'n fan van deze lak. Hoewel het kleurtje er mooi uitziet in het potje, smeert hij totaal niet lekker op de nagels. Hij geeft geen mooie volledige dekking. Hij geeft wel een mooie glans.


C01 - Droll Like A Doll €2,99
Een schattig zalm kleurtje met kleine zilveren shimmers die bijna niet opvallen. Ik was na 1 coat al tevreden maar bracht voor de zekerheid nog een coat aan. Tot in tegenstelling van het andere lakje ben ik hier een grote fan van! De dekking hiervan is erg goed en geeft een mooie glans.
 

Ball Blush - C01 Droll Like A Doll €3,99
De verpakking alleen al vind ik er super cute uitzien en het is weer eens iets anders dan normaal. Het dopje draai je er makkelijk af. Er zit een kleine bolling in de blush en bevat 2,5gr.
 

De Ball Blush is een lief zacht mat roze kleurtje. Een beetje poederig dat wel. Maar toen ik hem eenmaal wou aanbrengen op mijn wangen zag ik er niks meer van. Dus voor de hele lichte huidjes zou hij perfect zijn.
 
 
Het idee achter deze collectie vind ik erg leuk. Jammer dat Be My Porcelain Doll nagellak tegenviel en de Ball Blush niet naar voren kon komen op mijn huid. Met het andere lakje ben ik erg blij!
Deze Catrice collectie kun je momenteel vinden bij Kruidvat en Trekpleister.
 
Hebben jullie wat kunnen scoren uit de Doll's Collection?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

4 opmerkingen:

 1. Het roze lakje is echt heel mooi! Ik zat al te twijfelen aan de blush.. ik vind hem toch wel erg mooi, maar is hij wél te zien op mijn huid? Raad je hem toch wel aan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het roze lakje vind ik leuk, maar de rest is niets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Droll like a doll is echt een leuke kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat het niet wat is, ik denk dat ik niks uit deze collectie zal kopen! X

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥