donderdag 9 april 2015

Review | KIKO Eye Clics


Ik was enorm benieuwd geworden naar het merk KIKO, dat ik onlangs een bestelling deed op de site. Ik kocht een paar items uit de sale. Kijk jij mee?


Nadat ik dan eindelijk eens PayPal had aagemaakt, kon ik eindelijk eens iets bestellen. Ik wou al heel lang eens iets proberen van het merk KIKO, maar ik woon te ver weg om even een winkel te bezoeken. Ik keek een beetje rond op de site en ik kwam deze leuke items tegen, de Eye Clics. Nog leuker, alles komt vanuit de sale!
 
 
 Ik koos voor een Empty Eyeshadow Case waar ik 4 kleuren oogschaduws zelf in kon doen. Het doosje is mat zwart, voelt licht maar stevig aan. Helaas zit er binnen geen spiegeltje.

  
Ik wist dat mijn moeder ook op zoek was naar nieuwe oogschaduws en bestelde ik ook een leeg oogschaduw doosje voor haar met kleuren waarvan ik wist dat zij deze zou gaan dragen.

 
De oogschaduws die je erin kan doen komen in aparte doosjes, met nog een beschermkapje erop. Ik koos voor in totaal 7 kleuren, 3 warme tinten en 1 koele tint voor mezelf. De oogschaduws hebben nummers wat ik zelf wel wat minder vind.


Het is heel makkelijk om je oogschaduws erin te klikken alleen had ik foutje gemaakt en 2 oogschaduws verwisselend. Doordat ik ze met het beschermkapje eruit wou klikken beschadigde ik zo de oogschaduws. Well, this only happends to me..
 
 
Ik laat wel de oogschaduws met swatches zien die ik voor mijn moeder had besteld, zo hebben jullie ook een ideetje hoe de oogschaduws zijn (dit vond zij overigens helemaal niet erg, haha). De kleuren van links naar rechts: 234 - Cranberry (s), 241 - Taupe met paarse ondertoon (s), 270 - Mosgroen (s).


Ze zijn erg zacht en korrelen dan ook met swatchen, maar de pigmentatie word er niet minder op. Wauw! Hier zal mijn moekie blij mee zijn. Misschien leen ik hem zelfs nog wel eens even..
 

Ik koos ditmaal warme tinten voor mezelf. Ik koos voor 3 matte kleuren en 1 shimmer. Ook hierin een stukje beschadigd, but it is how it is right? De kleuren van de bovenste rij: 211 - Oranje roestkleur (s), 240 - Taupe (m). De kleuren van de onderste rij: 235 - Chocolade bruin (m), 210 - Oranje/Peach (m).


Ook voor deze oogschaduws geldt dat ze erg korrelen. Maar door de pigmentatie vergeet ik dat weer even. Er zit een iets koelere oogschaduw in. die ik dan weer perfect vind om een look dan weer niet extreem warm te maken.


De look die ik met mijn 4 kleurige palette heb gemaakt. Ik gebruikte nummer 240 in mijn arcadeboog samen met nummer 210 als transition shade, nummer 211 op het bewegende ooglid, nummer 235 op mijn onderste wimperrand en op mijn buitenste ooglid voor meer diepte. Ik heb hierbij geen oogprimer gebruikt omdat ik een beetje haast had.

 
Ik ben erg blij dat ik mijn eerste KIKO producten uit de sale heb kunnen kopen! Want ik betaalde namelijk maar per item €2,50. Hoe fijn?! Ik hoop dat de actie nog steeds loopt want ik ben eigenlijk nog meer nieuwsgierig geworden naar deze oogschaduws en andere producten van KIKO.

Heb jij producten van KIKO wel eens geprobeerd? Favorieten?
Let me know!

Liefs, Ashley.

8 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een mooie en leuke kleurtjes! De looks die je er weer mee maakt.. prachtig! Heel goed prijsje ook! Is er nu nog steeds sale bij Kiko? Liefs, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ben er heel erg blij mee! De Eye Clics zijn nog steeds afgeprijsd! Liefs

   Verwijderen
 2. Mooie kleuren en het staat je echt heel mooi. De prijs is ook echt heel mooi haha :-) leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat ze wat korrelig zijn, maar de pigmentatie maakt dat helemaal goed. Erg mooie kleuren!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een aparte kleuren, erg mooi!...de ooglook die je ermee gemaakt heb, vind ik ook heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Als ik ooit wat ga kopen van Kiko ga ik ook een palette samenstellen, mega handig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet het er goed uit zeg!! Kiko is een heel mooi merk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥