donderdag 23 april 2015

Sneak Peek | Clinique Turnaround Revitalizing Collectie

Het verzorgen van je huid is erg belangrijk! Clinique heeft de perfecte collectie, namelijk de Turnaround Revitalizing collectie, bestaande uit 5 producten waarvan er 2 nieuw uitkomen! Op zoek naar producten waardoor je een stralende, gezonde huid krijgt?
 

Ik kreeg een leuk persbericht binnen en moest dit met jullie delen. Aangezien het gebrek van een stralende huid voor veel meiden een probleem is en ik zelf nog steeds op zoek ben naar de perfecte huidverzorging, sprak mij dit enorm aan. 

De zomer komt eraan en ook in dit seizoen speelt je huid een belangrijke rol. Je wilt natuurlijk een stralende gezonde glow en met de Turnaround Revitalizing collectie zou jij dit kunnen waarmaken.
Vandaag laat ik een sneak peek zien van de nieuwe producten uit deze collectie, ook laat ik de huidige producten uit deze collectie zien want deze kunnen natuurlijk niet ontbreken.

 
De vernieuwde Turnaround collectie is geinspireerd op dermatologische peelings, die de huid alle energie geeft die ze nodig heeft om er mooi en stralend uit te zien. De Turnaround Revitalizing collectie bestaat uit 5 producten, waarvan 2 nieuwe, die de huid weer optimaal fit en glanzend maken. De Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer en de Turnaround Revitalizing Treatment Oil worden nieuw toegevoegd aan de collectie en zijn dan ook essentieel.

 
Nieuw - Turnaround Revitalizing Treatment Oil
Clinique was de pionier wat betreft tweemaal daags mild exfoliëren, en begrijpt dus het belang van de natuurlijke, optimale celvernieuwing voor een gezonde, jeugdig uitziende huid. De NIEUWE Clinique Turnaround Revitalizing Treatment Oil bevat een cocktail van ingrediënten die de natuurlijke celvernieuwing van de huid een oppepper geven. Het is een lichtgewicht voedende olie die de huid nieuw leven inblaast en de huidtextuur zo verbetert dat deze gaat glanzen en stralen en zacht aanvoelt. De droge huid word direct, maar ook op de lange duur verzacht. Bij blijvend gebruik wordt de natuurlijke barrière van de huid versterkt. €48,00 – enkel verkrijgbaar op www.clinique.nl

 
Nieuw - Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer
Als de huid vermoeid is door vochtgebrek, stress en een hectische levensstijl ziet hij er vaal, schilferig en dof uit. De NIEUWE Clinique Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer is een verfrissende licht-gewicht en olievrije vochtverzorger die direct, maar ook op de lange termijn vocht afgeeft aan de dorstige huid. Hij zorgt voor glans, zonder glim. Verkrijgbaar in Rosy Glow. Huidverfraaiende optica complementeren de natuurlijke huidskleur en zorgen zo direct voor een heldere, gezonde natuurlijke glans. Tegelijkertijd worden vaalheid, dofheid en tekenen van vermoeidheid uitgewist. €48,00

 
Turnaround Revitalizing Serum
Verbetert het huideigen exfoliatieproces door drie belangrijke huidfuncties te ondersteunen: de celdeling, de celrijping en de afschilfering van de cellen. De hoofdingrediënten in dit krachtige serum ondersteunen deze drie activiteiten om zo de huid nieuw leven in te blazen. Klinisch onderzoek bewijst dat dit serum opmerkelijke resultaten behaalt wat betreft glans en zachtheid van de huid. En dat in slechts 4 weken. €55,00 (30ml) – €79,25 (50ml)

 
Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer
Het beste moment voor de huid om zichzelf te vernieuwen is tijdens de nachtelijke slaapcyclus van het lichaam, wanneer de huid eindelijk even bevrijd is van vijanden van buitenaf. Deze verkwikkende vochtverzorger ondersteunt het celvernieuwingsproces door de huid de hele nacht van vocht en textuurverbeterende ingrediënten te voorzien. Deze luxe crème voorziet de huid direct van vocht en geeft een fluweelzachte finish. Word wakker met een stralende, gezonde huid. €50,50

 
Turnaround Revitalizing Instant Facial
Een snelle beautybehandeling voor thuis, lekker en effectief dankzij deze krachtige maar toch milde exfoliant. Turnaround Revitalizing Instant Facial stimuleert het natuurlijk celvernieuwingsproces en maakt de huid fris en zijdezacht. Dit zachte, comfortabele 5 minuten verwenmasker combineert handmatige en chemische exfoliatie, om zo de kwaliteit van de huid te verbeteren. Dofheid en schilfertjes verdwijnen, fijne lijntjes vervagen. De teint wordt zichtbaar mooier. €50,90

De nieuwe producten zijn vanaf eind april verkrijgbaar op www.clinique.nl en bij de Clinique verkooppunten.

Ik ben echt erorm benieuwd naar deze lijn van Clinique geworden. Het klinkt namelijk als muziek in de oren, misschien wel de perfecte huidverzorging voor mij aangezien mijn huid wel toe is aan een oppepper. Ben jij ook benieuwd geworden naar de producten uit deze lijn of heb jij al producten?

Liefs, Ashley.
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥