vrijdag 3 april 2015

Spam | Je blog of YouTube kanaal!

Het is alweer een tijd geleden, maar vandaag mogen jullie lekker ongegeneerd spammen op Beauty & Style. Laat jij jouw linkje achter?
 

Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel nieuwe blogs en nieuwe YouTube kanalen bij gekomen. Dat ik soms door de bomen de blogs niet meer zie. Misschien ben jij net een beginnende blogger of blog je juist al een tijdje. Daarom geef ik jullie nu de mogelijkheid om lekker te spammen! Zo ontdekken we elkaar een beetje en wie weet kunnen we elkaar wel volgen! Of zo kom jij misschien nog wel een leuke nieuwe blog of YouTube kanaal tegen. Hopelijk levert het je misschien ook wel nieuwe bezoekers op. Ik ben in ieder geval erg benieuwd!

Dus heb jij een blog? En/of een YouTube kanaal? Laat dan in de comments je linkjes achter en vertel iets leuks over je blog/YT en jezelf!

Spamse (voor zover dat een woord is!) & liefs, Ashley.

16 opmerkingen:

 1. Wat superleuk! :) Ik heb sinds een tijdje een beautyblog. www.lindseybeljaars.nl ik upload hier iedere doordeweekse dag een artikel! Het zou leuk zijn als je een kijkje neemt x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel! Mijn naam is Kimberley ik schrijf nu al zo'n jaar voor m'n blog www.beyoutiful-lifestyle.nl. Maar sinds Januari heb ik ook een youtube kanaal en ik zou het suuuuper leuk vinden als jullie daar een kijkje nemen!
  https://www.youtube.com/channel/UCee4G7UKCmuNuHttC0g1lrA

  Liefs Kimberley

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi! Ik ben Nicole van Covered-beauty.
  Ik ben net begonnen met mijn blog en zou het super leuk vinden
  Als je een kijkje neemt! Ik blog voornamelijk over beauty, maar zal ook outfitposts plaatsen en recepten, omdat ik gek ben op lekker eten! Veel lees plezier! Liefs Nicole www.covered-beauty.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yay een spam post! Ik blog dagelijks op mijn inspiratieblog http://withoutelephants.com/ Met onderwerpen over beauty, interieur, recepten en het dagelijks leven breng ik een beetje inspiratie in het leven van mijn lezeressen.

  Persoonlijk contact vind ik daarbij erg belangrijk, dus ik reageer altijd op reacties, mailtjes en andere berichtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hai Hai, ik ben Shavida, en ik blog al tijdje over lifestyle. Dit is mijn blog. http://shavida-missladiva.blogspot.nl

  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice! Ik plaats geregeld artikelen over beauty, fashion & lifestyle op mijn persoonlijke blog: https://bytypicalmarlies.wordpress.com/ ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lief dat we mogen spammen! Ik ben Lotje en ik blog op www.beautybylj.nl vooral over beauty! Ik ben visagiste dus ik ben veel bezig met make up! Ook komen er posts online over fashion, food en lifestyle! Kom je een keer kijken? X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk leuk!! Dit is de beste manier om nieuwe blogs te ontdenken, denk ik haha! Ik blog op www.DeniseJoanne.com , waar de nadruk met name ligt op fashion. Maar nu de dagen nogal grijs zijn schrijf ik ook graag over andere dingen! Ik ben in mijn hart nog een kind, en daarom kom je ook hier en daar wat Disney magie tegen op mijn blog hihi! Ik schrijf overigens wel in het engels!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! Wij zijn Melany en Rilana en samen hebben wij de blog Melana gemaakt! Onze blog gaat over beauty, fashion, food en lifestyle. We zijn sinds gister begonnen dus er valt nog erg veel te doen en te posten, maar we zouden het erg leuk vinden als je een kijkje neemt. We zijn namelijk van plan om heel erg veel leuke dingen te gaan posten! Onze blog kun je vinden op www.melana.nl :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heey, mijn blog heet destination_blog. Je kunt het allemaal vinden op www.destinationblogx.blogspot.com
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk!
  Mijn blog is: www.imadreamer.nl
  Ik heb toevallig vandaag nog een nieuwe video online gezet op www.youtube.com/imadreamernl
  Ik heb het voornamelijk over mijn leven als student. Ik ben een enorme dromer die nooit iets afmaakt en altijd snel opgeeft, en ik wil vooral tegenover mezelf bewijzen dat ik best iets kan volhouden, ahhaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi! Ik ben Valerie en blog op http://justlikeatruestar.blogspot.com. Ik blog over Fashion, Beauty, Events en meer. Neem gerust een kijkje en laat een leuke reactie achter.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi, wij zijn Noa en Simone en onze blog heet: lovelifebeautynl.blogspot.nl. We bloggen vooral over beauty, DIY, food en nog veel meer!!
  We zouden het super leuk vinden als je een kijkje neemt op onze blog!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hii,

  Leuk dat we een keertje mogen spammen!

  Mijn blog is: http://www.daibelezza.com

  Hier blog ik nu ongeveer 2 maanden op maar ik heb al 2 jaar een andere blog gehad, sinds kort ben ik op deze begonnen. Bloggen doe ik over Beauty, fashion en lifestyle

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hey tof dat we mogen spammen!
  De beste moestuintips, de allerlekkerste recepten én goeie columns?
  Check dan nu De Boon in de Tuin!

  Groetjes,
  Kees de Boon | De Boon in de Tuin

  Twitter @keesdeboon (2.000+ followers)
  Facebook #deboonindetuinblog
  Moestuin-maniak | Rauw | Puur | Buitenman | Blogger

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥