zondag 19 april 2015

TBW | Rewind 2 Weeks #2

Het weekend is weer bijna voorbij. Vandaag laat ik jullie weer een TBW zien van de afgelopen 2 weken. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan?

Het is weer tijd voor een TBW. Kijk mee wat ik de afgelopen 2 weken heb gedaan. Ik heb het erg druk gehad maar ik heb erg mijn best gedaan om wat foto's te maken naast mijn werk.
 

Soms heb ik eens van die momenten dat ik graag iets wil maken, het liefst een taart bakken. Maar dit keer koos ik voor koekjes. MilkyWay koekjes maar liefst! Ik gebruikte het recept van Foodgloss. Hou wel in de gaten dat dit chewy koekjes zijn, dat was mij namelijk even ontgaan en ben daar zelf niet zo'n grote fan van. Ik had ze meegegeven aan mijn moeder voor haar collega's en ze vielen daar goed in de smaak!
 

Ik testte dit LE lakje van Catrice en ik vind het een erg mooie kleur. Ik had namelijk een aantal producten uit de LE Doll's Collection gekocht en gereviewd. Ik vind de collectie een beetje tegenvallen maar hier was ik als enige een fan van. Benieuwd naar mijn review van de Doll's Collection? Klik hier.
 
 
Thuis hebben we standaard een kan met fruit water in de koelkast staan. Het zonnetje scheen heerlijk en ik ging heerlijk in de tuin zitten met een glas van dit citroen-limoen-sinaasappel-munt water! Me is enjoying the weather.

 
Het was weer eens tijd om te bloggen. En had al weken enorm trek in drop, ik besloot dit zakje van Haribo eens te proberen. Yumm, waarom heb ik deze niet eerder ontdekt?! Onder het genot van een zak drop, waar je overigens niet misselijk van word, begon ik een eind weg te typen...

 
Het boek van Mascha Feoktistova, dé Beautyguru van Nederland. Toen Mascha uit kwam met haar boek moest en zou ik hem hebben. Ik ken mezelf maar al te goed en ik weet dat ik nooit in 1x een boek kan uitlezen, vaak doe ik daar een langere tijd over. Ik besloot heb als reminder op mijn nachtkastje te leggen en begon weer waar ik was gebleven. Diep graven bij jezelf, erg diepzinnig maar ook erg interessant. Ik raad dit boek dan ook zeker aan als jij hem nog niet heb!


Ik had voor het eerst een Q and A. Ik plaatste deze foto en er werd gevraagt door Melissa van Glamandglitters.nl wat happiness voor mij betekende. Dit vond ik, ondanks ik weet dat happiness heel erg belangrijk is, toch best een lastige vraag. Ik heb er goed overnagedacht en de vraag beantwoord. Benieuwd? Hier kun je de antwoorden op de gestelde vragen lezen!


Ik heb dan eindelijk weer werk gevonden na 3 maanden thuis zitten. In die 3 maanden trok mijn kat, Lana, enorm naar me toe ondanks dat hij veel naar buiten gaat. Doordat ik dan nu weer werk, merk ik dat we elkaar steeds mis lopen, klinkt stom maar ik word echt gelukkig als ik hem heerlijk zie liggen en dat hij wilt kroelen. Nu was er dan eindelijk weer eens een momentje dat hij rustig bij me kon liggen. Ik geniet hier gewoon van. Ja, ik ben een sucker voor slapende dieren haha.
 


Blushes here, blushes there, blushes everywhere! Ik heb niet een extreem grote blush collectie en dit is dan ook niet alles. Maar van dit soort pareltjes word ik vrolijk en kan ik s' ochtends vroeg bijna geen keuze maken wat ik die dag ga dragen.
 


Nadat ik de 2 nieuwe Essence Long Lasting Lipstick Nude had getest leek het mij eens leuk om mijn volledige collectie te laten zien. Ik weet precies weer waarom ik deze lippies heb aangeschaft en heb ze dan ook gelijk weer bij mijn everyday make-up neergelegd. Hier kan je mijn Essence Lipstick Collectie lezen.
 


Friday Night, that means time to write! Ik had al 5 dagen gewerkt en ik moest mezelf er best toe dwingen om even te gaan zitten en een paar artikeltjes te gaan knallen. Ik was erg moe en wist dat ik de volgende dag 12 uur lang moest werken.. 6 dagen dat is aardig wat, maar mijn bankrekenig vind dat ook weer leuk!
 

 
Nadat ik wat artikeltjes had geschreven, besloot ik om even een me time in te lassen. Ik reinigde mijn huid met de Purity van Philosophy en besloot daarna een heerlijk masker van Lush, de Mask of Magnaminty op te doen. Hier word mijn huid super zacht van en ik raad deze dan ook zeker aan als flinke oppepper voor je huid.
 

Mijn lange werkdag van 12 uur zat er dan eindelijk op. Ik was dan ook helemaal op! Ik ging alweer bijna in het donker naar huis toe. Ik heb die avond ook vrij weinig meer gedaan, onder uit op de bank, alles mag op vrijdag terug kijken.
 
Dit was een terugblik van de afgelopen 2 weken en ik merk dat ik het enorm druk heb gehad en niet extreem veel foto's heb kunnen maken zoals beloofd. Ik hoop dan ook dat ik iets meer vrij ben de komende tijd waardoor ik leuke dingentjes kan doen en dat voor jullie kan vastleggen!
Ik hoop dat jullie het weer een leuke TBW, Rewind 2 Weeks vonden!
 
Bedankt voor het lezen! Geniet van deze zonnige zondag!
 
Liefs, Ashley.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥