zondag 5 april 2015

TBW | Rewind 2 Weeks

Ik zat al een lange tijd te overwegen om eens een terug blik te werpen op mijn voorgaande 2 weken. Waar veel mensen het My Life in Pictures noemen ga ik het Throw Back Week noemen, maar lekker afgekort, TBW, Rewind 2 Weeks. Kijk jij mee naar mijn afgelopen weken?
  
 

Zoals jullie misschien al is opgevallen komt er om de dag een artikel online. De ene week is het: dinsdag, donderdag en zaterdag en de andere week komen er maandag, woensdag, vrijdag en zondag een artikeltje online. En dat dan steeds herhaalt. Dit werkt tot nu toe voor mij prima. Nu wil ik dus de zondag dat ik een artikel plaats een nieuw onderwerp gaan toepassen. Gewoon een terug blik op de laatste 2 weken genaamd: TBW, Rewind 2 Weeks. In de toekomst zullen er meer foto momenten voorbij komen ook vanuit mijn dagelijkse leven. Het was voor mij afgelopen week best druk dus ik heb niet echt veel foto's kunnen maken. Maar bij deze beloof ik, over 2 weken, als het weer tijd is voor een nieuwe Throw Back Weeks, ik ook andere foto momentjes heb vastgelegd!

 
Ik testte de Makeup Revolution Iconic Pro 2 voor mijn blog, waar ook een review van online staat! Dit zou een dupe moeten zijn voor de Lorac Pro 2, die ik zelf niet heb maar de swatches komen zeker in de buurt. Ik ben erg blij dat ik allebei de Iconic Pro's heb gescoord en ga
 binnenkort nog eens een bestelling plaatsen, ben erg tevreden en benieuwd naar nog meer producten van dit mooie budget merk.

 
Ik kocht eindelijk mijn eigen domein! Ik ben zo ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet. En het werd ook tijd om Beauty & Style in een nieuw jasje te steken, vandaar de nieuwe lay-out. Ook heb ik de social buttons zelf gemaakt en ik vind het leuk om steeds een beetje meer te leren over al die HTML en CSS codes.

 
Ik scoorde bij de Big Bazar deze O.P.I. nagellakjes. Ze kostten per 3 stuks €12,-. Dit zit dan ook mijn eerste lakjes van O.P.I. en voor deze prijs wilde ik ze graag eens uit proberen.


Niets is fijner dan net schoon gewassen kwasten! Dit zijn mijn everyday kwasten, ik probeer soms eens wat af te wisselen maar ik merk toch dat ik meest grijp naar deze!
 

Omdat ik dan eindelijk een eigen domein had, wilde ik dit graag met jullie vieren. Ik plaatste een winactie die overigens nog steeds loopt tot en met 10 april. Doe jij al mee?
 

Ik was zo ontzettend benieuwd geworden naar KIKO door alle foto's die ik voorbij zag komen op Instagram dat ik toch maar eens besloot om een bestelling te gaan plaatsen.
 Ik koos voor spulletjes uit de sale, gewoon om een keer te proberen.
 Dus hier kunnen jullie binnenkort wat van verwachten op de blog!


Nu ik dan eindelijk stappen had ondernomen om mijn blog er wat professioneler uit te laten zien, besloot ik ook om bijpassende visite kaartjes te bestellen. Ik bestelde ze bij Vistaprint. Het zou 2 weken duren voordat ik ze binnen zou krijgen, maar het ging super snel en had ze binnen 5 dagen binnen! Ik kreeg er ook nog een metalen visitekaart-houdertje bij.

Dit was dan mijn eerste TBW, Rewind 2 Weeks. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en als jullie leuke en opbouwende feedback hebben hoor ik dat graag!

Tot volgende keer en fijne pasen!
Liefs, Ashley.
 

3 opmerkingen:

  1. Dit heb je leuk verzonnen! Ik vind het erg leuk dat je een eigen domein naam en visite kaartjes hebt, dat verdien je want je hebt een heel leuk blog waar ik vaak op kijk! <3 Ik ben benieuwd naar je volgende artikelen/reviews. Fijne Pasen! Liefs, Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk idee! Ik vond het leuk om te lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk idee! Ik vond het leuk om te lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥