dinsdag 7 april 2015

Wishlist | Wanting Shoes for Spring

De lente is begonnen, zo ook de zoektocht naar nieuwe schoenen die ik wil dragen aankomend seizoen. Ben jij ook nog op zoek naar nieuwe schoenen? Misschien kan je een beetje inspiratie opdoen.

Geen titel #7


Ik ben al een tijdje op zoek naar leuke schoenen. En ik zal zeggen, slagen doe ik maar niet. Maar daar is Polyvore, iets waar ik heerlijk m'n gang kan gaan en een collage kan maken van mijn wishlist. Zo kwam ik een paar leuke sneakers en sandalen tegen, die ik deze lente met plezier zou willen dragen. Het zal misschien niet zo'n spannende wishlist zijn, aangezien ik minimum smaak heb en vaak voor comfort ga. Schoenen zijn voor mij extreem lastig om te vinden.

1. Converse All Stars, ik stel het al een tijdje uit maar ik zou ze zo graag willen hebben! Ik heb vroeger al eens een zwart paar gehad en ze liepen heerlijk.

2. Espadrilles, dit zijn dan toevallig 'dé espadrilles' haha, maar ze schijnen heerlijk te lopen! Ze hoeven van mij niet perse van Chanel te zijn, zolang ik er maar comfi in kan lopen.

3. Flat Sandals, ik ben gek op Birkenstocks zodra het zonnetje gaat schijnen. Ik vind deze er gaaf uitzien, rose-gold hip en happening van nu. Ze lopen zalig alleen is deze versie helaas niet van Birkenstocks. So if you've seen a look a like, contact me!

4. Sandals, bruine sandaaltjes zijn altijd goed en kunnen bijna wel onder elke outfit. De goude details vind ik ook leuk!

5. Nike Roshe Flyknit, de Roshe zijn extreem populair en ik hoor er hele goede verhalen over! Ze lijken me erg comfortabel lopen en deze vind ik ook nog eens heel leuk!

6. Crossing Over Sandals, voor een leuke gelegenheid ga ik graag voor zoiets als dit. Het heeft iets meer details waardoor ze er simpel maar elegant uitzien.

Dit was mijn (voorlopige) wishlist van schoenen voor de lente. Ik zal er vast nog een paar tegen komen hier en daar, maar eerst eens zorgen dat ik een nieuw paar aan ga schaffen.

Heb jij een shoes wishlist voor aankomend seizoen? Of een artikeltje erover geschreven?
 Let me know!

Liefs, Ashley.

1 opmerking:

  1. Die crossing over sandals vind k super leuk! Ik houd ook zo erg van de lente/zomer, dan kan je lekker open schoentjes aan. Ik heb er behoorlijk wat, maar ieder jaar koop ik wel weer nieuwe. Ik heb nu nog niet gekeken welke ik zou willen. Binnenkort maar eens opzoek gaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥