woensdag 13 mei 2015

Collecties | Mijn Essie Nagellakjes

Mijn Essie nagellak stash begint aardig wat te groeien en het leek mee eens leuk om mijn collectie so far te laten zien. Benieuwd naar welke lakjes ik heb en aanraad?
 
 
Essie lakjes, wie kent ze niet? Ze zijn naast de O.P.I. lakjes erg populair. Ook ik kan mezelf soms niet inhouden als ik weer een nieuwe collectie zie of een mooi kleurtje in de sale bak. Tot nu toe heb 15 lakjes in mijn verzameling en ik laat deze aan jullie zien.


Ik heb wel een variatie van zomerkleurtjes maar ook herfst/winter kleutjes. Ook zitten er een aantal kleurtjes tussen die ik zelf minder vind, maar waar mijn moeder bijvoorbeeld weer helemaal fan van is.
 

Zomer lakjes:
Serial Shopper ~ Bump Up The Pumps ~ Too Taboo ~ Too Too Hot ~ Dress To Kilt
 
Ik ben het meeste fan van Bump Up The Pumps & Too Too Hot, het past gewoon net iets meer bij mij. Alhoewel Too Taboo ook een heerlijke knal kleur is.
 
 
Winter lakjes:
Tuck It In My Tux ~ Buy Me A Cameo ~ Eternal Optimist ~ Sable Collar ~ Sexy Divide
 
Buy Me A Cameo & Eternal Optimist zijn mijn favoriete lakjes voor in de winter, allebei nude maar dan net even iets anders. Ook scoorde ik laatst Tuck It In My Tux met 30% korting, deze heb ik zelf nog niet gedragen. Sable Collar scoorde ik ooit eens met 50% korting maar daar heb ik wel een beetje spijt van, hij is een beetje doffig van kleur.


Lakjes die altijd kunnen:
Grow Richer ~ Jiggle Hi Jiggle Low ~ Fashion Playground ~ Trophy Wife ~ The Perfect Cover Up
 
Grow Richer is mijn meest gebruikte Essie lakje. Een 'topcoat' kan natuurlijk niet inbreken, zeker niet als je nagels sneller en mooier groeien door dit lakje. Jiggle Hi Jiggle Low vind ik een onwijs mooie kleur maar weet ik vaak niet wanneer het de juiste gelegenheid is om hem te dragen. Fashion Playground vind ik een prachtige kleur, mint maar net even anders er zitten namelijk iniminitiny zilveren shimmers in.
 

Dit was mijn (verlopige) Essie collectie. Ik vind ze erg fijn en ze zijn dan ook zeker hun geld waard, naar mijn mening. Vaak scoor ik ze ook met 30% of 50% korting en soms koop ik ook eens een mooi lakje uit de nieuwe collectie.

Hoeveel Essie lakjes heb jij?
Let me know!

Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook en Instagram?

 


1 opmerking:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥