maandag 25 mei 2015

DIY | Planner + Washi-tape

Elke blogger/YouTuber heeft er wel één, een planner. Alles waar jij je artikelen, video's in kan plannen maar ook je fantastische ideeën op kunt schrijven. Ik liet mij meeslepen en besloot mijn simpele notitieboekje aan de kant te schuiven. Tijd om eens een leuke planner te maken. Dit is mijn eerste Do It Yourself! Kijk jij mee?
 

Ik vind het enorm handig om mijn artikelen die ik de komende dagen wil gaan maken in te plannen, maar ook om tussendoor mijn ideeën erin op te schrijven. Tegenwoordig is het natuurlijk veel leuker om tegen een eigengemaakte planner te kijken dan een simpel zwart boekje met 'notes' erop. Ik liet mij inspireren door het fantastische internet en besloot om eens lekker los te gaan bij de HEMA.

 
Er zijn onwijs veel notitie boeken, agenda's en allerlei andere soorten planners in de schappen bij de HEMA, maar ik besloot dit A4 notitieboek mee te nemen. €4,95
Om natuurlijk je notitieboek een make-over te geven, heb je een aantal spulletjes nodig.

 
Stempels, o vroeger was ik hier gek op! Er hing enorm veel, maar ik nam deze mee. Dit is zelfs nog een roterende stempel met allerlei teksten en versierinkjes. €2,50


Washi Tape! Dit kan natuurlijk niet ontbreken! Helaas was alles zowat leeggeroofd, maar ergens achterin het schap kon ik nog 2 pakjes scoren. Één heeft er 3 rolletjes in zitten en de ander twee dikkere rolletjes. Deze kosten beide nog geen euro! Ik hoop dat ik nog meer kleurtjes kan scoren, want ik heb vrijwel alleen mint kleurige mee kunnen nemen en één geel rolletje.
 
 
Stickers! This reminds me of the good old days, haha. Kregen jullie vroeger, op de basisschool als je een voldoende haalde voor iets, ook een stickertje? Ik maakte het er zelfs mijn sport van om zoveel mogelijk stickertjes te hebben. Maar goed, ik ga dit natuurlijk niet gebruiken om die reden. Maar deze kunnen niet ontbreken bij een leuk dagje uit of whatever. Always handy! Ook deze kostte net een euro of minder.


Dit zakje zat vol met leuke diy spulletjes en ik besloot het maar mee te nemen, ik werd namelijk erg vrolijk van de kleurtjes. Ook hier zitten stickertjes en labels in, er zit zelfs een klein zakje confetti bij. €0,95
 
 
Clips, enorm handig om zo je secties een beetje te verdelen. Vroeger kocht ik altijd zo'n groot notitie boek voor school waar dit al standaard in zat. Zo had ik 1 groot boek bij voor alle lessen. Al die kleine schriftjes raakte ik namelijk altijd kwijt. Het maakt de buitenkant van jouw planner in ieder geval nog interessanter. €2,50

 
De binnenkant van het notitie boek. Erg simpel, leuke detail aan de bovenkant van de bladzijdes. Maar het is toch tijd om even hier iets aan te veranderen. Ready?
  
 
De buitenkant heeft een opknapbeurtje gehad, niet een grote hoor. Ik vind het zelf namelijk erg leuk zoals die was. Even duidelijk vermelden dat dit mijn notitie boek is, haha. Ik heb met de roterende stempel de tekst, this belongs to, op de voorkant gestempeld. Vervolgens met stickers mijn naam geplakt en wat washi tape gebruikt. Ook heb ik de clips op de bladzijdes geschoven zodat mijn notitieboek een indeling heeft.


Sorry for the blur photo! Ik heb dit juist even express gedaan zodat mijn artikeltjes nog een beetje een verrassing blijven. Maar de binnenkant van de kaft heb ik bekleed met een grote roze sticker en wat washi tape. Op de grote roze sticker, weer wat kleine stickers en natuurlijk ben ik ook met de stempel aan de slag gegaan, made with love, staat er boven 2015. Ook nog een leuk rijtje hartjes konden niet ontbreken. Op de bladzijdes zelf heb ik alleen wat washi tape rondom de randen gedaan. Natuurlijk een stempeltje hier en daar. Hoe geweldig ik die stempel vind, ik moest even inkomen hoor..
 
Ik hoop dat jullie dit een leuke DIY vonden. Als jullie meer DIY's willen zien en/of suggesties hebben, laat het vooral even weten! Ik heb er in ieder geval weer een mooie planner bij.
 
Heb jij ook een zelfgemaakte planner? Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke DIY! Ik krijg meteen helemaal zin om mijn eigen notitieboekjes te pimpen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke DIY! Heel erg creatief zeg. :-)

  www.Melana.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk en vooral de Clips vind ik echt geweldig leuk om te zien....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk gedaan! Zoiets wil ik ook, maar dan voor leuke herinneringen en dergelijke in te verzamelen.Hema heeft zo'n toffe spullen daarvoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer inspiratie opgebracht

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥