zondag 17 mei 2015

Inspiratie | Festival Outfits

Het festival seizoen is begonnen en alle outfits worden weer uit de kast getrokken of nieuw aangeschaft. Het leek mij een leuk idee om weer eens op Polyvore aan de slag te gaan. Ik bedacht 2 outfits die helemaal festival proof zijn!First outfit: Simple Black & White
Het is een simpele maar een totally festival outfit naar mijn mening. Old skool shorts kunnen anytime met een leuke clean croptop en een flinke statement ketting. Een fedora hat is ook niet te missen bij deze outfit. Tijdens festivals wil je comfy lopen en is het belangrijk dat je stevige schoenen aanhebt, maar om het nog een beetje 'vrouwelijk' te maken, een mooi paar hakken met een flinke blok. Natuurlijk is het handig om een klein tasje mee te nemen met je Essentials die je die dag nodig hebt, franjes zijn nog steeds hip and happening en maken de outfit bijna compleet. Want naast al deze items zijn accessoires ook erg belangrijk, een mooi paar ringen bijvoorbeeld. Het is leuk als deze een beetje gecombineerd blijven qua kleur met de statement ketting. To finish this look, een mooie zonnebril met gekleurde glazen om toch een beetje kleur toe te voegen in deze outfit. Time to party till you drop!


Second outfit: Burgundy Hippie
Burgundy is dan wel een beetje een herfst kleurtje maar erg festival(lig). Een simpele top met een open rug en een shortje met kleine franjes zijn perfect voor een zomerse festival. Een paar flinke boots eronder die matchen met de top is dan al helemaal leuk. Een backpack met (ook) franjes kan niet ontbreken in deze outfit en ik koos voor een camel kleurtje die ook perfect gaat hierbij. Gouden accessoires met perzik kleurige details staan dan ook zeker niet verkeerd. En natuurlijke erg hippie, een ronde zonnebril, ik koos voor een zwarte kleur om een beetje in het thema te blijven. Een bruin nude kleurtje op de lippen and you're ready to party!
Ik vind deze outfits zeer geslaagd voor festivals & ik hoop dat jij je inspiratie hier ook uit kunt halen.
Natuurlijk kun je nog andere dingen toevoegen en aanpassen en ik zou zeggen geniet van het festival seizoen! 
Have a great Sunday loves!
 Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook en Instagram?


3 opmerkingen:

  1. Wat een toffe outfits heb je samen gesteld! Ik ben gek op de festival looks <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een onwijs leuke outfits, beiden spreken mij heel erg aan....je word er blij van om naar te kijken.....

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥