vrijdag 15 mei 2015

Review | Catrice Nomadic Traces Nagellak

Nadat ik laatst de nieuwe collectie van Catrice onaangekondigd in de winkel zag liggen, nam ik naast de matte bronzer en oogschaduws ook nog 2 nagellakjes mee. Heerlijke zomerse kleurtjes, waarvan 1 met een mat effect. Ik laat je zien of het een must is!
 

Ik ben al enorm tevreden over de andere producten die ik uit deze collectie meenam, ik schreef hier namelijk een review over. Nagellak is iets wat ik non-stop blijf kopen, dus ook vandaag weer een review over zomerse nagellakjes. Hoogstwaarschijnlijk heb ik dit soort kleuren al ergens in mijn stash liggen, maar deze moesten alleen om de leuke verpakking al mee.  
 

Ik koos voor de 2 kleuren: C03 Nomaddicted To Red & C02 Boundless Peach. Er zijn in totaal 4 verschillende nagellakjes beschikbaar in deze collectie. Beide lakjes hebben een andere finish. Nomaddicted To Red heeft namelijk een mat effect, wat ik best een grappig idee vind met zo'n fel lakje. Boundless Peach heeft dan weer een totaal andere finish, deze geeft namelijk een overtuigende glans.

De nagellak is verder gewoon hetzelfde als alle andere lakjes van Catrice. De dop is dan wel weer mooi versierd met rose-gouden details. Het kwastje is aan de wat bredere kant, hierdoor is het heel erg makkelijk om de nagellak aan te brengen.
 
 
C02 Boundless Peach - €2,99
De naam zegt het al.. Het is een mooie peachy kleur, met een roze ondertoon. Er zitten kleine shimmers in en hierdoor geeft het een mooie glans.


C03 Nomaddicted To Red - €2,99
Dit lakje geeft een mat effect en me like! Om het nou echt een rode kleur te noemen.. Ik vind het meer een fel koraal roze/rode kleur. Het lakje is anders dan normaal en maakt het dan een stukje leuker.
 

Ik vind het erg mooie lakjes. Maar zijn dit dan ook echt musthaves voor aankomende zomer? Nee, ik vind zelf van niet. De details zijn leuk maar het is zeker geen gemis als jij dit lakje niet in je stash hebt. De matte kleur raad ik wel aan, omdat hij erg uniek is van kleur en finish. Dus als je hem tegenkomt, neem hem dan zeker even mee in je winkelmandje.
 
De Nomadic Traces collectie van Catrice ligt momenteel in de winkels.
 
Heb jij producten kunnen scoren uit deze Limited Edition collectie?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook en Instagram?


3 opmerkingen:

 1. Super leuke kleurtjes, mat vind ik ook altijd mooi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn zeker prachtige kleurtjes! De matte versie vind ik ook wel interessant aangezien ik nooit eerder een matte nagellak heb gedragen.. :)

   Verwijderen
 2. Matte nagellak is niet helemaal mijn ding, maar deze kleurtjes vind ik echt onwijs vrolijk en passen ook echt superleuk bij elkaar....

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥