vrijdag 29 mei 2015

Review | Etos Shower Gel

De warmere dagen komen eraan, dat betekend, de dag weer goed beginnen met een verfrissende douche. Etos is kort geleden met een vernieuwde douche-lijn uitgekomen. Vandaag test ik 2 producten uit deze lijn. Benieuwd?
 

Als ik eerlijk ben, kom ik niet zo vaak bij de Etos. Maar toen ik zag dat ze met een vernieuwde douche-lijn uitkwamen, was ik enorm benieuwd. Toen ze in de winkels lagen, ben ik er vliegensvlug heengegaan en heb ik deze 2 producten mee genomen. Ik ben dit soort reviews niet gewend maar ik ga mijn best voor jullie doen. In de winter vind ik, net zoals vele andere, warmere geuren voor onder de douche erg lekker. Maar zodra het zonnetje gaat schijnen, komen de frisse geuren weer van pas.
 
Etos vernieuwde doucheproducten
De vernieuwde Etos doucheproducten reinigen de huid mild en zijn verrijkt met natuurlijke extracten die de huid voeden en hydrateren én tegelijkertijd je zintuigen prikkelen. Etos heeft voor iedere huidbehoefte en levensstijl het perfecte doucheproduct. De lijn bestaat uit shower creams, gels, oliën, badzout en een scrub.
 

Etos Shower Gel Bamboo Green Tea - €1,49
 
Ik koos als eerste voor de Shower Gel Bamboo Green Tea. Deze heeft groene thee- en bamboe extracten en ruikt enorm naar groene thee. Ik weet eerlijk gezegd niet waar bamboe nou echt naar ruikt. De formule heeft vocht inbrengende bestanddelen die de huid verzorgt en verzacht. De shower gel is verfrissend en is dermatologisch getest.
 



Het schuimt niet zoals ik zelf had gehoopt, maar de geur is heerlijk! Het verzacht zeker de huid en hydrateert goed.
 

Etos Shower Gel Lime - €1,49
 
Ik ben gek op citrus geuren voor onder de douche en deze kon natuurlijk niet ontbreken. De wasemulsie is iets anders dan de Bamboo Green Tea Shower Gel en deze bevat kleine bolletjes die naar mijn weten zorgen voor enormde schuim. Hij ruikt heerlijk naar limoen en ook deze shower gel hydrateert en verzacht de huid.
 



Zoals je ziet is de wasemulsie inderdaad anders en schuimt deze shower gel veel meer. Er komt een heerlijke limoen geur vanaf en de bolletjes wrijf je als het ware kapot.
 
 
Nog een paar leuke douche-weetjes. Wist je dat:
 
* We gemiddeld tussen de 10 en 20 minuten in de badkamer doorbrengen per dag. *
* Bijna de helft van de Nederlanders doucht niet elke dag. 1 op de 10 gaat één tot twee keer per week en een kwart gaat drie tot vier keer per week onder de douche. *
* We douchen het liefste in de ochtend.  *
* Een op de drie mensen doucht weleens samen. *
* Nederlanders besteden van alle Europeanen, met een gemiddelde van 7 minuten, de minste tijd aan schoonheidsrituelen in de badkamer. *
* De helft van de Nederlanders zingt weleens onder de douche. * 
* Een op de drie mensen poets zijn/haar tanden tijdens het douchen. *
 
Ik heb slechts maar 2 producten getest uit de vernieuwde douche-lijn van Etos maar er is nog veel meer! Ik raad zeker even aan om eens een kijkje te nemen want naast dat de producten natuurlijk en dermatologisch getest zijn, zijn ze ook nog eens erg budget!
 
Heb jij al producten uit de vernieuwde lijn van Etos geprobeerd?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?
 


5 opmerkingen:

 1. Leuk artikel!! Ik vind ze ook erg fijn! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed, ben benieuwd geworden. Zal zeker even een kijkje nemen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel, ik ben benieuwd wat ik zelf van het product vind :-)

  www.Melana.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik douche liever 's avonds haha! Ik ben heel benieuwd naar deze geur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ook haha! Het ligt er bij ook maar net aan wat uitkomt hoor, soms douche ik zelfs 2x als het heel erg warm is geweest.. Zeker een aanrader hoor, ben zelf ook benieuwd naar de andere geuren!

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥