donderdag 7 mei 2015

Review | HEMA Soft Matt Lipbalm

Ook ik geef toe aan de nieuwe rage van het moment.. De schappen waren eindelijk weer eens aangevuld en ik nam de nieuwe Soft Matt Lipbalms mee van de HEMA.


Een overload op social media van deze erg populaire jumbo lipbalms, nee daar kon ik niet omheen. Ik was ook erg benieuwd geworden en had dan ook al een aantal bezoekjes gebracht aan de HEMA. Steeds greep ik mis, alles uitverkocht ofcourse. Nu waren dan eindelijk de schappen weer bijgevuld en kon ik eindelijk deze 2 kleurtjes mee naar huis nemen.


Ik koos als eerste voor nummer 2. Ik was op zoek naar een roze nude achtig kleurtje waarvan ik dacht dat hij er niet was in deze matte lijn. Aan de buitenkant te zien leek dit een barbie roze kleurtje, waarvan ik weet dat die kleuren niet bij mij passen. De lipbalm zelf is iets donkerder dan dat het aan de buitenkant word weergegeven.


Ook nam ik nummer 8 mee naar huis. Dit is een knal rode lipbalm. Rood raakt wat mij betreft nooit uit de mode. Deze kleur kan makkelijk tijdens de zomer én winter worden gedragen.


De swatches. Een prachtige pigmentatie komt er vanaf! Ze smeren erg fijn en zijn dan ook zeker mat. De kleuren zijn intens. Ik ben verliefd! Een perfect everyday nude kleurtje en een fel knal rood kleurtje. Het fijne ook aan deze lipbalms is dat je ze niet hoeft te slijpen, je draait de stift aan de onderkant zo uit de verpakking.


HEMA Soft Matt Lipbalm 02


HEMA Soft Matt Lipbalm 08


Ik ben ontzettend blij dat ik dan eindelijk deze lipbalms heb kunnen bemachtigen. Het klinkt dan ook als een grote overwinning haha.. Maar voor €3,50 zijn dit erg mooie lipbalms van goede kwaliteit!

Heb jij ook deze Soft Matt Lipbalms kunnen scoren en welke kleuren heb jij?
Let me know!

Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook en Instagram?


1 opmerking:

  1. Wauw, prachtige kleuren! Vooral de rode spat van je lippen af! Ik heb nummer 03, een knal roze kleur :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥