maandag 11 mei 2015

Review | KIKO Luscious Cream Lipstick & Velvet Mat Lipstick

Ik en KIKO worden hele goede vrienden, bij mijn laatste bestelling zaten namelijk nog meer producten die ik in mijn winkelmandje deed. Vandaag laat ik 2  lipsticks uit verschillende lijnen aan jullie zien.
 

Toen ik laatst een bestelling deed bij de online webshop van KIKO was ik erg getriggerd om eens te gaan kijken bij de lipsticks. Ook bovenaan stond groot vermeld dat de lipsticks vanaf €1,90 te koop waren. Ik moest daar natuurlijk even kijken en kwam al gauw bij deze prachtige hulzen uit, iets duurder dan anders maar toch gingen ze in het mandje. Ik nam een Luscious Cream Lipstick en een Velvet Mat Lipstick.
 

Dit zijn de hulzen. O MY! Ik had ze wel eens voorbij zien komen hier en daar maar had totaal geen idee hoe dit er in het echt uit zou zien en voelen. Ook deze verpakking van KIKO zijn weer uniek en pracht pareltjes om te zien.
 
 
 Natuurlijk is het de vraag hoe je deze lipsticks dan open krijgt. Simpelweg waar het deukje bovenop zit kan je naar beneden drukken waardoor je de andere helft van de huls met de lipstick eruit kan krijgen. Het staat ook een how to aan de binnenkant van het lipstick doosje. Erg handig als je er zelf nog niet uitkomt!

 
Ik was erg benieuwd naar de Luscious Cream Lipstick. Deze komt in een zilveren verpakking waarvan de binnenkant gun metal is. Wat KIKO zelf zegt over deze lipsticks:
"Crème-lippenstift met pure, intense kleur en exclusief design.
Een suppergladde textuur die alle sensualiteit van de glimlach benadrukt met een glanzende finish en een verrassend rijke en stralende pigmentatie.
Luscious Cream voel je niet en is licht, maar houdt goed op de lippen en hult ze in een dun laagje dat onmiddellijk een intense kleur geeft die lang blijft zitten."


Luscious Cream Lipstick - 509 Passionate Fire Red
 
 
Ook bestelde ik een Velvet Mat Lipstick. Deze komt weer in dezelfde verpakking alleen in een andere kleur, namelijk rozé-goud. Zo zijn er meerdere van zulke lipsticks alleen met andere kleuren hulzen en verschillende soorten finish. Wat KIKO zelf zegt over deze lipstick:
"Matglanzende, comfortabele lippenstift met exclusief design.
De evolutie van de matte lippenstift: een uiterst zijdeachtige textuur, vrijwel "gewichtloos" die onverwachte hydraterende en verzachtende eigenschappen heeft met een matte, oneindig zachte finish.
De lichte, comfortabele Velvet Mat streelt de lippen, dankzij de sterk smeltende wassen, en heeft een onberispelijke kleur met veel pigmentatie voor een sterk dekkend effect."


Velvet Mat Lipstick - 610 Rosy Brown
 
 
De swatches op mijn hand. Een mooie rijke pigmentatie! De Luscious Cream Lipstick is een vuurrode kleur met een mooie glans, just a typical classic red. De Velvet Mat Lipstick heeft een satin finish en is iets minder gepigmenteerd, hij smeert alsnog erg fijn.


Luscious Cream Lipstick - 509 - €6,90
 

Velvet Mat Lipstick - 610 - €6,90
 

Het zijn werkelijk waar pracht pareltjes om te zien, de hulzen alleen al! Gelukkig zijn de lipsticks mooi gepigmenteerd en zijn ze zeker het geld waard! Het is eerder een koopje. Ook zijn beide lipsticks hydraterend, revitaliserend en zouden ze veroudering van de lippen kunnen voorkomen. Of dat laatste echt zo is, heb ik nog mijn twijfels over maar ze voelen zeker erg voedend aan.

Deze lipstick kun je kopen bij verkooppunten van KIKO en in de online webshop.

Heb jij lipsticks van KIKO? Favorieten?
Let me know!

Liefs, Ashley.

 Volg je mij al via Bloglovin', Facebook en Instagram?

 


3 opmerkingen:

 1. Wat zijn die hulzen mooi he? Ik vind de felle kleur erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ze zijn echt prachtig! Ik heb toevallig nog een tegoed bon liggen dus zal vast en zeker nog wat bestellen!

   Verwijderen
 2. Wat een aparte kleur is Rosy Brown! De felle kleur is ook echt pretty.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥